En opvisning i uvidenhed
Programmet har tydeligvis hentet stor inspiration hos podcasten Elektronista, både hvad angår form, men også på indhold, hvor ALL CAPS i nogle tilfælde kopierer temaer næsten 1 til 1 med de samme vinkler og eksempler. Anton Gade Nielsen, som beværter ALL CAPS virker også som en, der forsøger at ramme Christiane Vejløs tilbagelænede, åbne og reflekterede stil. Men hvor Christiane Vejlø lykkes med det i kraft af sit enorme vid, fejler Anton i kraft af mangel på samme. Programmet fremstår alt for ofte som underresearchet og uforberedt, og har man bare en smule baggrundsviden om de emner der behandles, vil man ofte opleve, at Anton formidler direkte forkerte fakta eller kommer frem til helt skæve konklusioner. Hvis ambitionen er at ramme målgruppen af digitalt indfødte, så virker alt i alt som et dovent, uintelligent forsøg. Hvis man sigter efter at formidle de digitalt indfødtes verden til en målgruppe af enten boomers, der står uden for den digitale verden, ja, så kan programmet måske lykkes med at snyde nogen af dem.
Nikolaj_987654 via Apple Podcasts · Denmark · 02/17/21
More reviews of ALL CAPS
En del af emnerne føles lidt uddaterede og har allerede været behandlet for flere år siden af eksempelvis Elektronista. Værten er velmenende men har tydeligvis svært ved at løfte opgaven, så snart emnerne bevæger sig bare lidt væk fra det komplet harmløse. Mange udsagn fra gæsterne, der ofte...Read full review »
MrMichaelPedersen via Apple Podcasts · Denmark · 10/12/20
Værten Anton er virkelig sympatisk og underspillet på en sjov måde! Indholdet er godt. Det handler om internettet, så det er lidt ‘ungt’, men til forskel for de fleste andre programmer i samme genre, bliver man ikke talt ned til. Det eneste på Loud, der er værd at lytte til.
FleurFrilund via Apple Podcasts · Denmark · 04/16/20
Tak for et godt program med ny viden, gode interviews og en rar vært 🙂🙂🙂
lgr1981 via Apple Podcasts · Denmark · 07/02/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »