Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Udenrigsministeriet
Ambassadørerne
’Ambassadørerne’ er Udenrigsministeriets podcast, hvor skiftende ambassadører bliver interviewet om aktuelle emner. Analyser fra Danmarks udkigsposter i hele verden og et indblik i diplomatiets arbejde.
Listen now
Ratings & Reviews
4.2 stars from 40 ratings
Rigtig gode udsendelser - dog lidt i den korte ende. Værten har desværre en meget unaturlig tale, næsten som en computer der læser op. Der er ikke noget i vejen med hendes stemme, men det er simpelthen ikke til at holde ud at høre på når der på den måde læses op af et manuskript. Håber i vil...Read full review »
Elias Øssegard via Apple Podcasts · Denmark · 11/25/20
Dårlig lyd
Indholdet er super godt, problemet er bare at den dårlige lyd gør det til en meget ubehagelig oplevelse at lytte til. Problemet er primært i “værten”s speaks. Der er en slags hyletone hver gang hun taler.
adatpt via Apple Podcasts · Denmark · 12/26/19
Godt indhold - dårlig lyd
Det er fantastisk at få indblik i diplomatiet. Men lyden kratter og er desværre rigtig dårlig.
TanjaVil via Apple Podcasts · Denmark · 11/24/19
Recent Episodes
I denne udgave af ”Ambassadørerne” bliver vi til en forandring i København, men kommer til gengæld hele verden rundt. Rapporten ”Dansk sikkerhed og forsvar frem mod 2035” er offentliggjort, og derfor skal vi tale med ambassadør Michael Zilmer-Johns, der er formand for analysegruppen. Rapporten er...
Published 10/03/22
I podcasten ”Rundt om valget i Kenya” fortæller den danske ambassadør i Kenya Ole Thonke om det nylige præsidentvalg i Kenya. Selve valget fandt sted den 9. august. I Kenya udnævnes vinderen af den kenyanske valgkommission, og en lille uge efter valget udråbte valgkommissionen den siddende...
Published 09/19/22
Published 09/19/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »