Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Idrætshøjskolen Aarhus
Apropos
Værterne Nikolaj Munch og Thomas Curtis har i hvert afsnit en gæst fra Idrætshøjskolen Aarhus i studiet, og de tre skal så igennem de faste Apropos-elementer, der indeholder "Vibes", emner fra "Den seriøse bowle" og spørgsmål fra "Den sjove bowle". Altid både tankevækkende og underholdende.
Listen now
Recent Episodes
Episode 5: I femte episode af Apropos får Munch og Curtis både vendt emner som "Fede festivaloplevelser", "Savn" og "Familie" sammen med deres gæst og medelev på Idrætshøjskolen Aarhus, Bjørn Christensen.
Published 05/14/21
Episode 4: Denne gang er Munch og Curtis på lejrtur med Idrætshøjskolen Aarhus ved "Det Ny Sletten" mellem Ry og Silkeborg, og i dette afsnit bliver der delt heftige drukhistorier, mens der også snakkes om de sociale mediers påvirkning og pres for at skulle præstere i skolen. God fornøjelse!
Published 05/07/21
I denne episode af Apropos kommer Munch & Curtis, sammen med deres gæst Thobias Lisby Hermansen, rundt om så forskellige emner som Angst, Ulykkelig kærlighed og "Den perfekte dag", mens det hele også bliver en smule dystert - og underholdende - når snakken falder på, hvordan man på bedste vis...
Published 04/30/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »