Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
DR
Bakspejl
DR's historiepodcast. Hver uge undersøger vi en afgørende nyere historisk begivenhed. Vi opruller de dramatiske forløb, der gemmer sig bag de velkendte fortællinger, og giver med nutidens øjne et bud på, hvorfor historien gik, som den gik. Vært og tilrettelægger: Martin Grønne.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 135 ratings
Amatørproduktion
Kan ikke være rigtigt, at værten mumler, smasker og hans næse hvisler. Historien kan være nok så vigtig og/eller spændende, men det forstummer, når lydbilledet er forstyrret på et så banalt plan.
Alberts far via Apple Podcasts · Denmark · 05/20/21
Bakspejl lægger en høj standard
Har nu hørt flere af fortællingerne om eksempelvis Tjernobyl og Makrel og begge har været spændende lydfortællinger fortalt i et godt tempo og med en stærk lydside. Jeg er fan! Jeg glæder mig til at høre flere serier fra jer af!
Christian Toft via Apple Podcasts · Denmark · 05/18/21
You make me want to be the best version of myself.
chetmevstao via Apple Podcasts · Denmark · 05/10/21
Recent Episodes
John F. Kennedy blev skudt i Dallas i november 1963. Da kuglen borede sig igennem hans hoved, blev myten om en af USA's største præsidenter født. Men JFK's politiske resultater var tilsyneladende ikke specielt gode. Hvad var det så, der skabte den store myte? Og var det den storhed, der slog ham...
Published 06/14/21
Den sidste sommerdag i 1997 kører prinsesse Diana i døden i en parisisk tunnel. Man talte om, at det var medierne, der slog hende ihjel. Men er det virkelig så enkelt?
Published 06/07/21
I starten af 2011 malede en gruppe teenagedrenge graffiti på skolemuren i en syrisk provinsby. Det antændte et voldsomt oprør i Syrien. Men hvordan turde drengene male regimekritiske slogans som borgere i en diktaturstat? For at forstå det skal vi med journalist Adam Holm på rejse gennem Det...
Published 05/31/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »