Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Börshajen
Börshajenpodden
I Börshajens podcast kommer Andra Farhad varje vecka att träffa en gäst och ställa alla frågor du alltid undrat om privatekonomi. Investeringar, sparande, boendeekonomi, pension och mycket, mycket mer!
Listen now
Ratings & Reviews
4.2 stars from 97 ratings
Tack
Började att lyssna igår och har betat genom 4 avsnitt. Har tyckt att ekonomi har varit tråkigt att lyssna på men det tar jag tillbaka.👍🏽 Kul att jag som nybörjare blir inspirerad och förstår det jag lyssnar på.
slösan via Apple Podcasts · Sweden · 01/15/20
Älskar denna podcasten!
Fantastisk podd! Jag som inte har någon bakgrund inom ekonomi har länge letat efter information på ett sätt som gör att jag kan förstå mer och mer. Tack, på riktigt!
svårtmedsmeknamn via Apple Podcasts · Sweden · 11/08/19
Lärorik och intressant
Jag älskar denna podcast! Så sjukt intressant och på ett enkelt sätt ger en inblick in i börsvärlden!
börsfanatiker via Apple Podcasts · Sweden · 03/16/19
Recent Episodes
I detta avsnitt möter Andra Rebecka Eidenert som är vd på Studentbostäder. Vi pratar driv, fastigheter och visionen att innovera och förändra en traditionell bransch.   
Published 06/10/21
I detta avsnitt av Börshajenpodden möter Andra Rutger Selin och pratar microspar och varför ett microsparande är det absolut bästa sättet att spara långsiktigt på!   
Published 03/21/21
I detta avsnitt av Börshajenpodden möter Andra Paypals vd för norra Europa - Jonas Breding. Jonas lär oss mer om hur man skyddar sina pengar på nätet och ger tips på hur man undviker att bli utsatt för bedrägerier. 
Published 03/18/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »