Reviews
Sranda je poslouchat 😄
bara😛 via Apple Podcasts · Czech Republic · 06/22/20
🖐
polačinka via Apple Podcasts · Czech Republic · 03/19/20
Omlouvám se, nikdy nepíšu komentáře pod podcasty, ale tady mi to nedalo. Chronologické řazení otázek žádné. Absolutně nepripravené otázky. Neustálé prekrikovaní. Tenhle rozhovor se opravdu neposlouchel pekne.
JohanaB. via Apple Podcasts · Czech Republic · 03/09/20
Holky, vas podcast mam proste nejradsi. Zarucene vzdycky zvedne naladu. A mate perfektni hlasy, plus ta krasna moravstina. Bavite nejvic! 💪😉 Lenka
Night][ngale via Apple Podcasts · Czech Republic · 03/08/20
Je mimoriadne osviežujúce počuť medzi politickými a technologickými podcastami trochu pojašené baby, ktoré spríjemnia svojím vlašákom pre uši život. Ďakujem.
Cibynko via Apple Podcasts · Slovakia · 02/05/20
Musim rict, ze vas podcast je pecka nejvetsi. Uz dlouho jsem se nesmal od ucha k uchu, jak pri poslechu vasich podcastu. Dekuji moc za vase vtipne hlasky. Tesim se na dalsi dil.
David Svoboda via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/20/20
Nejvtipnější český podcast! Hlášky z Buchet jsou velkou součástí slovníku naší domácnosti.
valerieajejigalerie via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/18/20
Nic užitečného se člověk při tomto podcastu nedozví, ale hezky to zabije čas a je to nenáročný, chvílemi vtipný poslech.
weronika.wiera via Apple Podcasts · Poland · 11/26/19
Jste obě úžasné. Sice se kvůli vám toho moc do školy nenaučím, ale za to se úžasně nasměju. Váš humor je mi strašně blízký.
Kája Ben via Apple Podcasts · Czech Republic · 11/07/19
Mohlo by to být guilty pleasure ale je to tak dobrý, že to nemůže být guilty. P.S. Iveta je moje nejoblíbenější hostka!
Frantiska via Apple Podcasts · Czech Republic · 11/01/19
To už se fakt nedá poslouchat ... horší a horší
viktoria 24 via Apple Podcasts · Czech Republic · 10/22/19
- Povrchní tlachání, prekřikování. Ani na vyplnění ticha neobstalo. + Super kvalita zvuku v porovnání s jinými podcasty. Idealni cilovka fanynek Třeštíkové a spol.
Kateřina J. via Apple Podcasts · Czech Republic · 09/19/19
Parádní podcast o všem a o ničem 😃 doporučuju na vyplněníz zbytečně dlouhých tichých chvilek.
Juraj41 via Apple Podcasts · Czech Republic · 08/22/19
Najlepšie Podcasty. Vždy sa teším na nový diel a neviem sa dočkať, čo sa v ňom bude preberať. Prosím pokračujte, ste super! Pri každom počutí slova “příťa” sa neviem prestať smiať:)) vďaka za každý diel
rea.and via Apple Podcasts · Slovakia · 04/23/19
Pokud jsem se někdy spletl v tom, že jsem očekával naprostou tragédii a výsledek byl o 360 stupňů jinde, pak je to zmíněný pořad. Není jiné diskuze, která se zcela řízeně dostane tam, kde vůbec být neměla. A navíc se tam vždy, ale opravdu vždy, podaří Zuzaně dostat minimálně jednu uchylárnu....Read full review »
Trapnej fotr z Brna via Apple Podcasts · Czech Republic · 04/03/19
Jediné buchty, co mám fakt ráda a bez výčitek!
Zuza N. via Apple Podcasts · Czech Republic · 01/08/19
Nejlepší podcasty! Každý týden čekám netrpělivě na novou epizodu. Podcasty muzu klidně poslouchat pořad dokola už po 50 ale vždycky se upřímně zasmeju. Fakt muzu doporučit lepsi podcasty nejsou!
NikolCh via Apple Podcasts · Czech Republic · 12/17/18
Vždycky se upřímně zasmeju. Bavíte mě i mého manžela a to je co rict 😁
adelin89 via Apple Podcasts · Czech Republic · 11/29/18
Je jedno o čem a s kým se tyto dvě slečny :) baví, vždycky je to zábavné.
Karolvyc via Apple Podcasts · Czech Republic · 11/29/18
Nové epizody buchet se vždycky nemůžu dočkat a už jsem se probrala skoro celým archivem. Tohle je pořad, co vás rozesměje cestou do práce 😊
jagicka via Apple Podcasts · Norway · 10/30/18
<3
můj nejoblíbenější pořad
Ludva666 via Apple Podcasts · Czech Republic · 10/03/18
Bez Buchet není žádná středa kompletní!
1i2v via Apple Podcasts · Czech Republic · 06/21/18
Buchty mě baví, je slyšet, že si natáčení užívají a témata probírají bez zábran.
Rumcais via Apple Podcasts · Czech Republic · 04/24/18
Ivana a Zuzana jsou skvělé.
Loly44467 via Apple Podcasts · Czech Republic · 03/29/18
druha moderatorka ji dost nestaci, ale jinak super porad!
=TN= via Apple Podcasts · Czech Republic · 03/15/18
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »