Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
FINANS
Finans Podcast
Podcasts fra FINANS. Bundlinjen udkommer hver torsdag, hvor et skiftende panel debatterer aktuelle emner og historier fra erhvervslivet med vært Rasmus Bendtsen. Podcasten Impact udkommer hver onsdag, hvor vi dykker ned i ugens historier, trends og mennesker inden for klima, socialt ansvar og ledelse (ESG). Vært er Signe Ferslev. Podcasten Tjek ind udkommer ca. 2 om måneden. En podcast om fremtidens lederskab med værter Louise Orbesen og Søren Linding.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 202 ratings
Stop med at push nye formater
Jeg elsker den ugentlige podcast. Men er meget tæt på at stoppe med at følge fordi i igen og igen pusher nye formater som jeg ikke er interesseret i at lytte. Det er dårlig stil at udnytte en succes til at markedsføre nye produkter.
Stine rá via Apple Podcasts · Denmark · 09/27/23
Markedsortodokst bønnemøde
19/8: når bankerne pelser kunderne, er det “marked”. Når de er ved at gå bankerot, må staten træde til. Når realkredit ikke vil belåne ejendomme, der er nabo til solceller, er det “marked” og staten må kompensere. Problemet med ultraliberale ortodokse er, at de hurtigt løber tør for andre folks...Read full review »
Ultraliberalt bønnemøde via Apple Podcasts · Denmark · 08/20/23
Sløjt
Har lyttet til samtlige episoder, men det er over tid blevet markant ringere. Der er generelt dårlige debatter, da gæsterne stort set altid er enige. Der fokuseres alt for meget på “Københavner emnerne” såsom diversitet, kønskvoter og woke - savner lidt seriøst erhvervsstof. Kunne også være fedt...Read full review »
Sfg35 via Apple Podcasts · Denmark · 04/15/23
Recent Episodes
(01:05) Mia Wagner er ny minister. Risikerer hun samme skæbne som Tommy Ahlers? Den kendte iværksætter og tidligere Løvens Hule-deltager Mia Wagner er ny Venstre-minister i SVM-regeringen. Det giver mindelser om Tommy Ahlers, der for få år siden tog samme spring men hurtigt endte med at droppe ud...
Published 11/23/23
(00:54) Torben Möger Pedersen og Pensiondanmark sender millioner efter kulselskaber I løbet af det sidste år, Torben Möger Pedersen var topchef i Pensiondanmark, investerede pensionsselskabet 333 mio. kr. i selskaber med betragtelige aktiviteter inden for kul. Torben Möger Pedersen er ellers...
Published 11/22/23
Published 11/22/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »