Fra Danmarks bedste til ligegyldig
Jeg har lyttet bundlinjen siden første episode, aldrig misset et afsnit. Men jeg må simpelthen sige, at niveauet efterhånden er blevet meget lavt. Tabet at Barsø som vært var skidt, men efter Søren linding er stoppet, så er kvaliteten droppet. Jeg oplever slet ikke at få kvalificeret analyser længere. Alt for meget overfladiske analyser og skud fra hoften. I de gamle episoder fangede Barsø tidsånden fantastisk og med Søren linding, havde man på fornemmelsen, at han havde et øre i ethvert bestyrelseslokale i DK. Yderst kompetent og autentisk.
Agent Århus via Apple Podcasts · Denmark · 12/05/20
More reviews of FINANS Podcast
Indslaget i afsnit #84 er et virkelig ringe og ukritisk viderebringelse af politiske og direkte urigtige oplysninger og påstande om ejendomsaktørernes anvendelse af prgf. 5 stk. 2 ved lejlighedsmodernisering. Redaktionen må antage at aktører på det danske ejendomsmarked mangler kompetencer til...Read full review »
Peter EN via Apple Podcasts · Denmark · 11/02/19
Rigtig godt program.
Jens Peter Berg via Apple Podcasts · Denmark · 09/07/18
Det er generelt en god podcast med interessante emner. Dog er værtens stemme meget skinger, hvilket får karakteren til at dale, da det påvirker lyttetiden.
Thomas M. K. via Apple Podcasts · Denmark · 07/30/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »