Fra Danmarks bedste til ligegyldig
Jeg har lyttet bundlinjen siden første episode, aldrig misset et afsnit. Men jeg må simpelthen sige, at niveauet efterhånden er blevet meget lavt. Tabet at Barsø som vært var skidt, men efter Søren linding er stoppet, så er kvaliteten droppet. Jeg oplever slet ikke at få kvalificeret analyser længere. Alt for meget overfladiske analyser og skud fra hoften. I de gamle episoder fangede Barsø tidsånden fantastisk og med Søren linding, havde man på fornemmelsen, at han havde et øre i ethvert bestyrelseslokale i DK. Yderst kompetent og autentisk.
Agent Århus via Apple Podcasts · Denmark · 12/05/20
More reviews of FINANS Podcast
Består mest af til dels usaglig bedrevidende kritik en masse af navngivne ledere. Stort set ingen reel finansstof og holdninger temmelig meget til venstre, eksempelvis tvungen 3 måneders barsel til mænd og obligatoriske kvoter for kvinder i bestyrelser. Åbenlys mangel på forståelse for hvordan...Read full review »
Bløpper via Apple Podcasts · Denmark · 01/15/20
Meget skarpe vurderinger og bred info. Hører Jer hver uge mens jeg pendler.
Elversøe via Apple Podcasts · Denmark · 09/06/19
Indslaget i afsnit #84 er et virkelig ringe og ukritisk viderebringelse af politiske og direkte urigtige oplysninger og påstande om ejendomsaktørernes anvendelse af prgf. 5 stk. 2 ved lejlighedsmodernisering. Redaktionen må antage at aktører på det danske ejendomsmarked mangler kompetencer til...Read full review »
Peter EN via Apple Podcasts · Denmark · 11/02/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »