Episode 14
Listen now
Description
VW har åbnet deres futuristiske City Studio i hjertet af København. Her er Trine Krastrup hyret ind som City Studio Manager hvor hun og teamet rådgiver og giver indsigt i overgangen til livet som elbilsejer. I denne episode af podcasten giver Trine guldkorn til fremtiden i autobranchen og hvordan vi kan nytænke vores måde at henvende os til kunderne. 
More Episodes
"...andre jeg kender, der har købt ny bil, fik en pæn buket blomster eller et sæt vinterdæk med - det gjorde jeg ikke". Disse ord kommer fra Kirsten, som en vaskeægte slutbruger der har været ude og købe en bil for nylig. Hør hvordan hendes, ikke så gode, oplevelse var og hvordan du kan gøre det...
Published 07/14/21
Der gemmer sig noget af et statement i dagens episode fra Johnny Nedergaard og Claus Larsen. Lyt med og hør hvorfor kunden kommer i anden række. 
Published 06/30/21
Det kan lyde banalt, men feedback fra kunderne er Alfa Omega. Vi har interviewet Josefine Wolf i forbindelse med hendes kandidatgrad, hvor hun har skrevet om hvordan man inddrager sine kunder i sin kommunikation og markedsføring, og hvordan det kan være både skræmmende men også ekstremt lærende. 
Published 06/09/21