Must-listen for den nysgerrige geocacher
Da jeg var ny geocacher og opdagede Dansk Geopodcast var det en fantastisk måde at få et indblik i den verden jeg var ved at begive mig ind i. Jeg blev præsenteret for emner jeg ikke kendte og værternes måde at stille "de dumme spørgsmål" og svare på dem gør dette til et godt program for en ny geocacher. Her, lidt længere ind i min geocaching karrier er Dansk Geopodcast med til at inspirere mig til at sætte nye mål for min geocaching, holder mig informeret om de nye ting der rører sig inden for vores hobby og efterhånden som man kender mange af de faste lyttere får man også lige en update på hvilke sjove eventyr andre er ude på. Fornyeligt satte jeg mig for at høre alle afsnittene, da jeg ikke har lyttet med fra starten, og det kan varmt anbefales – og der er hints til mysterier gemt rundt omkring ;) Disclaimer: Jeg kender værterne Picht og Elmbæk og har været på flere geocachingture med dem og det gør bestemt podcasten endnu sjovere at lytte til :)
LouLarDK via Apple Podcasts · Denmark · 10/28/16
More reviews of Dansk Geopodcast
Godt til lange geoture.
JanBorup via Apple Podcasts · Denmark · 04/11/12
Det er en sand fornøjelse at høre det engagement som Picht og Elmbæk lægger i disse udsendelser, som er både informative og underholdende.
Team Mojito via Apple Podcasts · Denmark · 02/08/12
Jeg lytter fast til Jacob og Brians udsendelser. Super som indendørs geocaching når vejret er for dårligt! Bliv endelig ved...
Marie / GC Firelake via Apple Podcasts · Denmark · 04/25/12
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »