Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Rens Hendriks en Martijn van Zijtveld
De ArseNL Podcast
De ArseNL Podcast is dé Nederlandstalige podcast over voetbalclub Arsenal. Rens Hendriks en Martijn van Zijtveld bespreken iedere week het wel en wee van 'hun' Arsenal. De gloriedagen van Bergkamp, Henry en Vieira voelen als een eeuwigheid geleden maar worden nog altijd met veel romantiek herinnerd. De laatste jaren is het vooral lijdzaam toezien hoe de club probeert aan te haken bij de Europese top. En dus is deze podcast, met een flinke dosis clubliefde, een kritische blik, cynisme en humor de perfecte therapie voor zowel de makers als de luisteraars! Website:...
Listen now
Ratings & Reviews
5.0 stars from 14 ratings
De beste Arsenal podcast
Simpelweg de beste podcast over Arsenal, en voor zover ik weet de enige Nederlandstalige! Alles wat met Arsenal te maken heeft komt voorbij en wordt op professionele maar ook humoristische wijze besproken door Rens en Martijn. Ik vind de vergeten speler erg leuk, misschien kunnen er nog meer...Read full review »
DennisB10 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/16/21
Geweldig!
Fantastische podcast! Heerlijk om naar te luisteren en ik kan niet wachten op de volgende episode! Ga zo door toppers jullie zijn geweldig!
Djamel 35 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/27/21
Heerlijke podcast!
Lekkere podcast om te luisteren. De mannen hebben verstand van voetbal en uiteraard vooral van Arsenal. Er wordt ingegaan op alle facetten van de club. Naast het eerste elftal komen ook de jeugdelftallen en het vrouwenelftal van de club aan bod. Daarnaast steken de mannen hun liefde voor de club...Read full review »
Lars Welker via Apple Podcasts · Netherlands · 11/10/20
Recent Episodes
Published 09/06/22
Vol goede moed gingen we naar Old Trafford voor de eerste échte test van het seizoen. Op bezoek bij Ten Hag en Antony werd er met 3-1 verloren. Dat doet even pijn, zoals verliezen van United ALTIJD pijn doet, maar eigenlijk zijn er nog best wat redenen te bedenken om positief te blijven. Arsenal...
Published 09/06/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »