Altijd maar vragen om subsidie
De gasten komen duidelijk met een agenda om iets te promoten en de presentatoren zijn hier slechts gemaakt kritisch en gemakkelijk te overtuigen. Het gaat meer om de goede sfeer aan tafel. Aanvulling: Hou toch eens op met het vragen van subsidie voor van alles en nog wat en scheve vergelijkingen met het buitenland.
Bas 1000 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/15/21
More reviews of De Nationale Autoshow | BNR
Wat fijn dat de Podcast van de NAtionale Autoshow weer werkt, iedere week weer genieten van alle nieuwtjes, de mooie verhalen en de rij-impressies!
Mattoquai via Apple Podcasts · Netherlands · 07/01/13
Helaas kan ik bijna nooit luisteren wanneer ze live uitzenden, maar daarom ben ik ontzettend bij met deze podcast. Ik luister vaak wanneer ik in de auto zit en daardoor zijn de ritten prettiger en lijkt het sneller te gaan. Altijd leuke en zeer interessante onderwerpen die altijd leuk zijn om te...Read full review »
AlanjwDavis via Apple Podcasts · Netherlands · 11/18/18
Inhoudelijk is er aan de Nationale Autoshow niet veel aan te merken. Jammer is dat het gewoon een dump is van de radiostream. Je begint met 5 min nieuws. Dan zit er ook nogal wat reclame tussen en is de aflevering opgehakt in twee podcasts. Erg slordig. Als het netjes was geknipt dan 4-5 sterren.
Ramon de Klein via Apple Podcasts · Netherlands · 07/09/13
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »