Nationale Autoshow is Super!!
Helaas kan ik bijna nooit luisteren wanneer ze live uitzenden, maar daarom ben ik ontzettend bij met deze podcast. Ik luister vaak wanneer ik in de auto zit en daardoor zijn de ritten prettiger en lijkt het sneller te gaan. Altijd leuke en zeer interessante onderwerpen die altijd leuk zijn om te weten. Het is altijd een gezellig programma waar lekker veel wordt in gelachen. Dus wil je leuke en interessant autonieuws weten, dan moet je zeker luisteren naar de Nationale Autoshow luisteren.
AlanjwDavis via Apple Podcasts · Netherlands · 11/18/18
More reviews of De Nationale Autoshow | BNR
De gasten komen duidelijk met een agenda om iets te promoten en de presentatoren zijn hier slechts gemaakt kritisch en gemakkelijk te overtuigen. Het gaat meer om de goede sfeer aan tafel. Aanvulling: Hou toch eens op met het vragen van subsidie voor van alles en nog wat en scheve vergelijkingen...Read full review »
Bas 1000 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/15/21
De nationale autoshow is voor een goede podcast mede omdat je geen reclameblokken tussendoor hebt (behalve Lexus die het mede mogelijk maakt). Het is een wekelijks vertrouwd moment waar ik naar uitkijk.
FrankK_1973 via Apple Podcasts · Netherlands · 08/05/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »