Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
NPO Radio 1 / NOS / EenVandaag
De Stemming van Vullings en Van der Wulp
Politiek journalisten Joost Vullings (EenVandaag, AVROTROS) en Xander van der Wulp (NOS) nemen elke vrijdag de Haagse week door, met scherpe analyses, geruchten en voorspellingen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 1,486 ratings
Vond en vind het een goede podcast, de discussie wie krijgt gelijk……
geen name via Apple Podcasts · Netherlands · 05/13/23
Nul inhoud
Alleen politiek gekrakeel benoemen. Alleen over politiek proces en hype hype hype. Dit draagt bij aan de hijgerigheis van het debat: wie zegt wat over wie?? Ohhh ohhh zo zo Ga eens duiding geven en probeer eens een stukje inhoud. Een podcast is geen journaal.
tukens via Apple Podcasts · Netherlands · 03/29/23
👍
Beetje bijkletsen over Haagse zaken Reclame voor 1vandaag panel achterwege laten sub = ergerlijk. Ster minder Waar kun je terecht met vragen? Geen mailadres in shownotes?
greendutch via Apple Podcasts · Netherlands · 03/28/23
Recent Episodes
Er waren verkiezingen voor de Eerste Kamer. Het feest van de indirecte democratie. Statenleden van de coalitie sloten enkele deals, kozen strategisch en kregen er twee restzetels bij ten opzichte van de prognose. Joost en Xander bekijken hoe ze dat deden. Elke stem telde, dat hebben ze bij...
Published 06/02/23
Wat is er gebeurd in de VVD-fractie, waar ze bijna het vertrouwen verloren in hun eigen, soms boze en schreeuwende, minister Dennis Wiersma? En bij diezelfde VVD nemen de frustraties toe over het uitblijven van maatregelen om de asielinstroom terug te dringen. Volgende week zaterdag is er een...
Published 05/26/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »