Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Anja Lysholm
Den ene side
Tænker du over hvor vi kommer fra? Hvad der sker med os når vi dør? Hvem du i virkeligheden er – hvis du er mere end din fysiske krop? Om der er ikkefysiske væsner omkring os? Hvad bevidsthed er? Anja Lysholm tager dig - måske - nærmere svarene på de spørgsmål.
Listen now
Recent Episodes
Videnskaben er endnu ikke så langt at den kan måle at der er et efterliv. Derfor er der ikke andet der kan bevise at der er liv efter døden, end din egen direkte erfaring.
Published 03/10/19
At tro på at vi lever evigt, er noget der uvægerligt kommer til at påvirke hele ens livsholdning. Troen på evigt liv er så at sige grundholdningen for alle andre holdninger. Nogle ting bliver ganske ubetydelige når man ser verden på den måde. Andre ting kommer til at betyde alt. 
Published 03/08/19
Mange har svært ved forstå at man kan tro på et liv efter døden, eller hvorfor man dog skulle gå så højt op i om der er et. I denne episode forklarer jeg hvorfor jeg gør. Tror du på et liv efter døden? Hvorfor? Hvorfor ikke?  Kommentarer er velkomne enten på Facebook eller under indlægget...
Published 11/12/18
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »