Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
DR
Den nye stil
historien om dansk rap
Rapmusik ligger tungt på hitlisterne i hele verden. Men sådan har det ikke altid været. For bare 35 år siden eksisterede genren ikke, og da den begyndte at slå igennem i Danmark, blev hip hop kaldt en døgnflue. I dag kan du ikke tænde radioen, uden at rapmusik blæser ud gennem højtaleren. Pelle Peter Jensen giver dig historien om dansk rap. En fortælling om fællesskab, kreativitet, store egoer og kæmpe drømme - og vigtigst af alt: ære. Historien om musik, der bliver ved med at dø og genopstå i en ny, original form.
Listen now
Ratings & Reviews
4.9 stars from 2,038 ratings
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ultimativ den bedste danske podcast!!
Helenaobj via Apple Podcasts · Denmark · 04/07/20
...der mangler noget!!
Tak for alle de gode historier som helt sikkert har nuanceret mit øre især ift de nyere danske rappere som jeg har haft det ganske svært med. Men der mangler et ell 2 afsnit om alle de store MC Fight Night stjerner som jeg synes kan noget helt særligt og som har betydet noget helt særligt for...Read full review »
Sibischi via Apple Podcasts · Denmark · 03/30/20
Den fedeste podcast - med den bedste fortæller🤩
FrkDreyer via Apple Podcasts · Denmark · 02/17/20
Recent Episodes
Liam skal for alvor finde ud af, hvem han er. Ikke bare som hip hopper og nu ædru rapper. Men også som kompromisløs kunstner.
Published 12/27/19
Liam vågner op efter endnu en kæmpebrandert i Tabustudiet. På bordet ved siden af den sorte lædersofa ligger en dryppende vandmelon, smadret med en brandøkse, der sidder fast i bordpladen.
Published 12/27/19
Liam og Chadi sidder i lejligheden i Gellerupparken og er klar til at lave musik på deres nye udstyr, da det banker på døren. Da de åbner, er det politiet, der står udenfor. Igen.
Published 12/27/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »