Reviews
Den Sorte Boks har helt klart potentiale, da det er en anderledes ide til et interviewprogram. Og jeg synes, at værterne er dygtige - men de mobber! Jeg forstår, at man som vært stikker til gæsten for at skabe dynamik, men jeg synes, det bliver decideret ubehageligt i nogle afsnit, når værterne...Read full review »
tostjerner via Apple Podcasts · Denmark · 12/23/20
Værterne er sympatiske, sjove og kloge og er virkelige gode til at få gæsterne til at åbne op. Man kan virkelig mærke at de elsker deres arbejde og de gerne vil give en god oplevelse til gæst og lytter. 1000 tak!
ccccccccccristina via Apple Podcasts · Denmark · 09/23/20
Dette ville være en god podcast uden musikk!
N-J-S. via Apple Podcasts · Norway · 06/12/20
Kunne dog godt bruge nogle flere mennesker, som unge mennesker kender. Synes ofte det er halv kendte radioværter som gæster
Kathrineloekke via Apple Podcasts · Denmark · 03/07/20
Har lyttet med fra start, men synes desværre at indslaget med sms-overgreb har ødelagt meget af programmet. Det fylder alt for meget, og bliver lidt bare en måde at name-droppe hvem personen kender. Elsker ellers værterne og konceptet, men synes ikke sms-overgrebet er særlig godt.
Louisejørgensen via Apple Podcasts · Denmark · 10/16/19
Fedt nok, men kedeligt med bloggere og youtubere som gæster. Bliver lidt for young nogle gange.
dynebub via Apple Podcasts · Denmark · 10/11/19
Konceptet er genialt og hver uge klasker jeg mig på lårene af grin.
Karenmaren via Apple Podcasts · Denmark · 06/07/19
Kasper og Frederik er rigtig hyggelige, men det er i mine øjne ærgerligt, at der kommer mindre og mindre tid med gæsten i podcasten. Han/hun/dem kommer ofte først ind efter 20-30 minutter, og så er der virkelig lidt tid til at lære dem at kende via telefonen. Ærgerligt, for fedt koncept. Dog...Read full review »
mikvang via Apple Podcasts · Denmark · 03/15/19
Dygtige værter, der får det bedste ud af gæsterne.
Den gennemsnitlige lytter via Apple Podcasts · Denmark · 02/08/19
Jeg elsker Den Sorte Boks! Jeg elsker det så meget, at jeg henter podcasten ned fredag morgen, men! HVORFOR ER DER X-FACTOR SPOILERS, FØR PROGRAMMET OVERHOVEDET ER BLEVET SENDT! KRISE
garantrille via Apple Podcasts · Denmark · 01/26/19
De bedste værter tager os med på spændende rejse i gæstens liv. På en pæn, sjov og sober måde får vi et nyt og anderledes ærligt “talkshow” Tak for jer⭐️⭐️⭐️🌟🌟
djfkflfdl via Apple Podcasts · Denmark · 10/21/18
Med de to værter uanset emnet.
Jfjfiffjfj via Apple Podcasts · Denmark · 02/22/18
Uanset hvilken aktuel gæst, som deltager i programmet får jeg et smil på læben. Fortsæt det gode format Frederik og Kasper
Sjovt og tankevækkende via Apple Podcasts · Denmark · 01/22/18
Præmissen for denne podcast er helt genial. Og så kan jeg virkelig godt lide værterne.
Hauzergovich via Apple Podcasts · Denmark · 10/05/17
De bedste værter💥
Jordbærstænger1981 via Apple Podcasts · Denmark · 09/20/17
Hyggeligt program og mange gode gæster
Girl in Denmark via Apple Podcasts · Denmark · 09/04/17
To søde værter. Interessante gæster.
Smooth Daddy Jesus via Apple Podcasts · Denmark · 07/23/17
Bliver bedre og bedre
Hrlena via Apple Podcasts · Denmark · 06/06/17
Fedt program. Jeg har fulgt Frederik og Kasper siden de startede på radio 24/7. Jeg er fan😁
Thomas Zimber via Apple Podcasts · Denmark · 05/22/17
Rigtig godt koncept, hyggelig radio men også et sted hvor man opdager mange fede apps og måder at bruge medier på.
Anjamusen via Apple Podcasts · Denmark · 05/21/17
Super spændende koncept og sjovt at høre disse værter i en anden ramme. Godt arbejde!
DK_jepsen96 via Apple Podcasts · Denmark · 05/19/17
Forfriskende format & skønt med værter der presser deres kendis gæster. Keep it up boys. 💪🏽
Baah. via Apple Podcasts · Denmark · 05/15/17
Den Sorte Boks er mit nye yndlingsprogram. Det er et vildt fedt koncept, som giver et anderledes indblik i gæstens egentlige person! Vildt underholdende!
MariaBJ via Apple Podcasts · Denmark · 05/02/17
Man får alt fra sladder, inspiration til nye podcasts, serier og apps. Ikke bare løst snak, men masser af indhold og så med spændende gæster. Så god!!
podcastern via Apple Podcasts · Denmark · 04/19/17
Den Sorte Boks er et frisk pust på P3 og et spændende, anderledes portrætprogram. Dejligt med så varierede gæster! Super godt program!
Mille0405 via Apple Podcasts · Denmark · 04/19/17
Frederik & Kasper er de bedste værter! Jeg er kæmpe fan. Tak for gode programmer :)
SofieLennon via Apple Podcasts · Denmark · 03/28/17
Frederik og Kasper tager humoren med sig fra deres Stream Team på Radio 24syv og har udviklet en ny og sjov podcast. Jeg giver den mine varmeste anbefalinger
Torben Schmidt via Apple Podcasts · Denmark · 03/05/17
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »