Episodes
Published 06/17/22
Amira og gynækologen Charlotte Wilken tager til Horsens for at se sagens hovedbevis for første gang. Resultatet og podcastens andre afsløringer får en professor emerita i jura til at ryste på hovedet.
Published 06/17/22
Efter der er kommet en række nye afsløringer frem, begynder den tidligere anklager i sagen at blive i tvivl om, hvorvidt sagen måske skal genoptages. Og endelig begynder der at komme nye spor i jagten på sagens forsvundne hovedbevis.
Published 06/17/22
Søstrene tager både til Frankfurt i Tyskland og Uppsala i Sverige for at blive undersøgt igen. Den ene gynækolog beskrives som en af verdens førende eksperter i omskæring, men vil retssystemet lytte til hendes konklusion?
Published 06/17/22
Amira og Yasmin bliver nu undersøgt af en gynækolog, der konkluderer at pigerne ikke er omskåret. Men da sagen begynder i byretten ser han ud til at blive i tvivl.
Published 06/17/22
Dommen nævner pigernes onkel i Kenya som gerningsmanden, men dansk politi har angiveligt aldrig kontaktet ham. Så det gør DR-journalisten Frederik og spørger ham, om han har omskåret de to piger?
Published 06/17/22
18 gange - så mange gange svarer Yasmin på spørgsmålet om, hvorvidt hun er blevet omskåret. Hendes svar får afhøringen til at trække ud, mens den 8-årige pige bliver mere og mere udmattet.
Published 06/17/22
Amira ser sig selv som selv som et levende bevis på, at både Byretten, Landsretten og Højesteret har taget fejl. Modsat ligger der en retsmedicinsk undersøgelse, der sort på hvidt konkluderer, at hun er omskåret. Hvem har ret i den her sag? Retssystemet eller ofrene?
Published 06/17/22
Premiere 19. juni.
Published 06/15/22