Reviews
Rigtig spændende og interesant podcast! Jeg håber virkelig at sagen bliver taget op igen, for det er da godt nok en uretfærdig oplevelse “Amira” og hendes lille søster har været ude for! Den bliver fortalt på en spændene måde, så man bare vil høre mere. Man for en følelse af at kende “Amira”...Read full review »
jsucugknd via Apple Podcasts · Denmark · 11/12/22
Bliver glad for at bo i et land med frie journalister, som kan sætte spot på uretfærdigheder i retssystemet. Håber sagen bliver genoptaget og at der bliver lyttet på de rette eksperter.
Kirsten Høi via Apple Podcasts · Denmark · 08/08/22
Lidt svært at høre nogle lydklip, men ellers godt klippet sammen. Spændende og medfølende fortælling om en meget sårbart emne.
Sif Drachmann Thomsen via Apple Podcasts · Denmark · 08/05/22
Helt fantastisk flot fortalt! Skræmmende og dybdegående journalistik og podcast fortælling. Tak for den.
Hui Rose via Apple Podcasts · Denmark · 08/04/22
Super spændene. Fortællerens stemme er Meget behagelig! Tak
nieram90 via Apple Podcasts · Denmark · 07/31/22
Rigtig mage gentagelser og recab resumererne bliver længere og længere jo senere man kommer serien. Helt tosset bliver det når en nu vurdering af det oprindelige bevis skal præsenteres i sidste afsnit. Her skal først endnu en gang alle tidligere gennmemgange.
speedy748 via Apple Podcasts · Denmark · 07/25/22
Gør alt hvad en god podcast skal: man sluger afsnittene, den er godt fortalt, og man efterlades med en vredesfølelse og lyst til at råbe op om emnet.
AllerAllerBedst via Apple Podcasts · Denmark · 07/20/22
Omg
Amira og Jasmin - hold op hvor jeg føler med jer... Sikke en forfærdelig rejse - og som “ung” 30 årig kvinde af somalisk afstamning - godt nok født i Danmark , så kan jeg virkelig relatere og samtidig på ingen måde forestille mig hvad I går gennem. Jeg beundrer jeres mod KÆMPE meget. Sikke...Read full review »
lgirej via Apple Podcasts · Denmark · 07/02/22
Hvor er “Amira” dog en stærk og sej pige! Håber virkelig der bliver gjort noget ved den sag 😳
ca nielsen via Apple Podcasts · Denmark · 07/01/22
Krydser fingre for, at sagen vil blive vurderet med nye øjne. Det er jo fuldstændig grotesk, at man bliver ved med at lægge afgørende vægt på vurderinger foretaget af læger, som ikke er eksperter på det pågældende område - og ser bort fra vurderinger fra læger som netop er eksperter på området.
Nina, Glostrup via Apple Podcasts · Denmark · 06/29/22
Det ligner et justitsmord. Håber virkelig, at et af landets førende advokathuse vil sætte ære i at føre sagen pro bono
P-Lyk via Apple Podcasts · Denmark · 06/26/22
hvordan kan man ikke bruge order racisme over hele podcast længden?
Mrs.viel.zu.jung via Apple Podcasts · Denmark · 06/23/22
Jeg er RYSTET!! Afhøringen af lillesøsteren, storesøster må ikke få en uddybning af sin diagnose, retslægerådet… OMG!!, arrogance og bias i alle led i systemet. Troede vi var på et helt andet niveau af retssikkerhed. Det gør jeg ikke mere. Fremragende podcast, desværre
Tipsy Tine via Apple Podcasts · Denmark · 06/22/22
Vigtigt budskab - episoder for langtrukken
knivknivoggaffel via Apple Podcasts · Denmark · 06/22/22
Skræmmende hvordan det danske retsystem virker (eller ikke virker) 😳😳😳
Caroline Bonde via Apple Podcasts · Denmark · 06/21/22
Virkelig god og spændende historie, som er velfortalt og tilrettelagt. Dog er reklamen, via samtlige af DRs andres udgivelser, virkelig virkelig træls
fusiv via Apple Podcasts · Denmark · 06/21/22
Spændende podcast, men alt for langtrukken.
bubbi86 via Apple Podcasts · Denmark · 06/20/22
Den glæder jeg mig til
Filmpaa via Apple Podcasts · Denmark · 06/17/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »