Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Dét NFL - Den Nationale Football Legestue
Dét NFL
Den Nationale Football Legestue
Andreas, Anders og Michael snakker om NFL. Om ligaens historie, om spillerne, holdene og organisationerne. Det er ny og gammel kærlighed til verdens fedeste liga.
Listen now
Ratings & Reviews
5.0 stars from 8 ratings
For mange år, tog jeg til en prøvetræning i en Amerikansk fodbold klub. Hogsted var træner, selv mente jeg at jeg ville blive Danmarks næste NFL stjerne. Det blev jeg ikke, men Hogsteds glæde ved spillet, fik mig til at indse at NFL var mere end at spille selv. I dag nyder jeg igen at høre...Read full review »
ST19873050 via Apple Podcasts · Denmark · 07/30/20
Recent Episodes
Stemningen er løssluppen, vejret er godt og Andreas og Anders kommer vidt omkring. Og kan det virkelig passe at Fyn er liflig? Vi snakker om vores yndlingshold, om Ohio State Buckeyes og får talt om Preston Pearson som engang blokerede et skud fra selveste Kareem Abdul-Jabbar. 
Published 06/02/21
Andreas er begyndt at styrketræne og jamrer sig over hvor ondt han har i kroppen, alt imens Onkel A beretter om 2021 draftet og om dengang han var på besøg hos SMU i Texas og fik en god snak med den tidligere NFL head coach June Jones.  Og så får vi snakket om 2011 draftet og om det norske Grand...
Published 05/20/21
Er NFL blevet overtaget af matematik nørder? Måske... Vi tager pulsen på the Analytics Revolution i NFL. Vi runder også en gammel Lions Packers kamp og slår op i Den Store Magiske NFL bog. Den Nationale Football Legestue er retur fra kolonihaven i Frederikssund - nu med Anders Skovgren som medvært.
Published 05/04/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »