20. Mei 21 t/m 24: Een beetje in paniek
Listen now
Description
In deze aflevering vraag ik me af of ik een groot deel van mijn research moet weggooien. Ik ga naar American Book Center om te praten over Betty the Bookprinting machine om te kijken of ik mijn boek daar kan laten drukken. En ik heb een waardevol gesprek met mijn research docent, waarna ik ervoor kies om de data het verhaal te laten vertellen en het eindwerk open te laten voor interpretatie. 
More Episodes
In deze aflevering heb ik mijn examen en praat ik over mijn feedback. Verder praat ik over mijn vier jaar op de Willem de Kooning Academie, geef ik mijn studie een cijfer en heb ik een laatste boodschap voor de WdKA.
Published 07/14/20
In deze aflevering werk ik aan mijn presentatie — ik wil er graag nog echt wat leuks van maken. Ook heb ik vragen over mijn examinatoren en kijk ik Keeping Up With The Kardashians om mijn zenuwen in bedwang te houden.
Published 07/08/20
In deze aflevering stuur ik mijn boek naar de drukker om hem vervolgens op te halen in een Uber. Ik laat mijn boek op het laatste moment nog proeflezen, ik verander tóch nog mijn cover en ik heb moeite met foto's maken. 
Published 06/30/20