Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Double Dutch | BNR
Correspondenten Reinout van Wagtendonk en Freke Vuijst volgen Trump’s Amerika. Deze podcast is een samenwerking tussen BNR en Vrij Nederland.
Listen now
Ratings & Reviews
4.0 stars from 51 ratings
Gemis
Dit was de mooiste podcast over de VS. Mis Reinout en Freke! Veel respect voor Freke die doorging tot het einde.
erikrugzak via Apple Podcasts · Netherlands · 01/16/21
Gemis!
Mis deze podcast echt. Rust zacht Freke.
hweetje via Apple Podcasts · Netherlands · 11/21/20
Rust zacht Freke! Ik ben een trouw luisteraar van de Double Dutch podcast en ik geniet elke aflevering weer enorm van de passie en de enorme deskundigheid waarmee Freke en Reinout spreken over de Amerikaanse politiek, maatschappelijke debatten en actualiteiten.
Ja hoor? via Apple Podcasts · Netherlands · 11/10/20
Recent Episodes
Vanaf de 2020 Democratic National Convention: de Zoom-conventie... Geen demonstrerende Bernie Sanders supporters, maar wel de generatiespanningen in de Democratische partij. Met de kandidaat van het goede fatsoen Joe Biden blijft de oude garde gezichtsbepalend. Maar hoe lang nog?
Published 08/19/20
'Wat denkt de doorsnee Amerikaan ervan?' Dat was altijd al een vraag waar je als correspondent weinig mee kon. Maar de verdeeldheid van de Verenigde Staten wordt door Trump en door COVID schrijnender blootgelegd dan ooit. Luister naar een nieuwe editie van Double Dutch.
Published 08/05/20
Het dragen van mondkapjes tegen COVID-19 wordt door Trump gezien als een directe aanval op hemzelf. Maar steeds meer Republikeinse politici beginnen hem daarin af te vallen. Een teken aan de wand? En Joe Bidens vicepresidentskeus komt eraan. Topkandidate Kamala Harris en een andere zwarte vrouw...
Published 07/01/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »