Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Joshua Kaats
Dropshipping Podcast
In deze podcast neem ik je mee in mijn wereld als 22-jarige online ondernemer. Ik ga je van alles vertellen over Dropshippen, ondernemen en het leven als Digital Nomad.
Listen now
Ratings & Reviews
5.0 stars from 374 ratings
Heerlijke podcast!!
Mooi om Nicky zn verhaal te horen. Laat heel erg de realiteit zien dat het er echt om gaat om door te zetten. Bij mij gaat het ook nog niet allemaal helemaal goed maar blijven doorzetten. Bedankt Joshua voor alle waarde die je geeft!!
Bkrijgh via Apple Podcasts · Netherlands · 08/07/19
Beste Joshua en zijn lezers,
Beste Joshua en zijn lezers, Door Joshua zijn positiviteit en het maken van duidelijke video’s met goede kwaliteit en uitleg zijn veel mensen verder gekomen als beginnend starter ondernemer als Dropshipper. Veel mensen zijn je dankbaar voor je wat voor andere mensen doet. Respect daar voor! Ik...Read full review »
Hillygoon via Apple Podcasts · Netherlands · 01/26/19
Inspiratie
Dit is wat je noemt een ondernemer. Hij leert je echt hoe je succesvol kan worden en online geld kunt verdienen. Hij redt de nederlanders van een 9 tot 6 baantje💪🏽
Jill de Vreng via Apple Podcasts · Netherlands · 01/02/19
Recent Episodes
Welkom bij de 48e episode van de Dropshipping Podcast. Instagram: www.instagram.com/joshuakaats Youtube: http://bit.ly/josh-youtube
Published 08/04/21
Published 08/04/21
Published 01/16/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »