Reviews
Miło odkryć coś co tak bardzo trafia w mój humor. Potraficie sprawić, że słuchacz czuje się jakby siedział i dyskutował z przyjaciółmi i brał udział w abstrakcyjnych rozkminach. Chciałam Was również pochwalić za bardzo ładne outro podcastu, ale potem okazało się, że po prostu wcześniej...Read full review »
fatcatpl via Apple Podcasts · Poland · 08/07/22
.
polecam
agresiv wonsz via Apple Podcasts · Poland · 08/03/22
dzięki wam mam większa chęć do pójścia do pracy bo jak tylko mogę to sobie odpalam odcineczek i czas szybciej leci
porrnossy via Apple Podcasts · Poland · 05/23/22
W ostatnim czasie to para moich ulubionych dwóch głupków, zaczynam słuchać archiwalnych odcinków. Dzięki za trochę radości w tym życiu!!
maxiormchw via Apple Podcasts · Poland · 04/05/22
Niestety zasmialem sie
marek kumitsu via Apple Podcasts · Poland · 04/04/22
zaśmiałam się
ccholibka via Apple Podcasts · Poland · 03/27/22
Zajebsite, ale co do koszmarnej rotacji blanta można by było dodać terleckiego, który przenosi cię do krainy koszmarów.
matheu79 via Apple Podcasts · United States of America · 01/21/22
5/5 (Prawie) co tygodniowa dawka żartów o gównie polecam bardzo serdecznie
PabloH21 via Apple Podcasts · Poland · 01/10/22
Jednym z waszych głównych narzędzi jest krytyka. Czy to wpływa na waszą osobowość? Czy czasami zaczynacie krytykować zanim poznacie coś? Bardzo spłaszczyliście historię Planety Singli. Że ,,jest sobie aplikacja randkowa i oni się poznają...” – już dawno przestałem was słuchać, a to była wasza...Read full review »
Kinga314159 via Apple Podcasts · United States of America · 01/06/22
mega
sunia3000 via Apple Podcasts · Poland · 12/27/21
Na wyruchanie szympansa
keruis via Apple Podcasts · Poland · 11/02/21
Za każdym razem jak już mija ta godzina podcastu i Bartek się tak mocno śmieje to nie się, że to już koniec podcastu :(
óðinsson via Apple Podcasts · Poland · 10/24/21
Byłoby znacznie wygodniej gdyby oprócz Patronite typy wrzucały swoje premium odcinki również na Apple podcasts premium, byłbym nawet gotowy zapłacić trochę więcej za taką wygodę.
Tomasz Frankowski via Apple Podcasts · Poland · 09/27/21
dobra robota
pxsmxf via Apple Podcasts · Poland · 09/26/21
niesamowite
terenrozbiorki via Apple Podcasts · Poland · 09/13/21
Pozwala zapomniec o pustce codziennosci
Just_Matix via Apple Podcasts · Poland · 08/11/21
Top of the top
Pawel5000 via Apple Podcasts · Poland · 08/10/21
<3
Najlepszy podcast w polskim internecie
Jabluszko GO via Apple Podcasts · Poland · 07/29/21
smiesznie mowia
bildebao via Apple Podcasts · Poland · 07/20/21
Fajne. Śmieszne. Pozdrawiam.
awiecus via Apple Podcasts · Poland · 06/07/21
dużo węży różnych zaginionych
odnajdziemyraj via Apple Podcasts · Poland · 05/21/21
Bardzo fajny
dziunia nie jesteś moim szefem via Apple Podcasts · Poland · 04/22/21
Polecam ten podkaścik
TomekPiorrek via Apple Podcasts · Poland · 04/07/21
Pozdrawiam
elvixpix via Apple Podcasts · Poland · 03/21/21
Wyrabiam dzienną normę kroków na spacerach z tym podcastem
motorbreath93 via Apple Podcasts · Poland · 03/19/21
Lubie to słuchać gdzieś o 00:00 dla samej satysfakcji
twójtatakubusiu via Apple Podcasts · Poland · 02/02/21
fajne
hiszpannn via Apple Podcasts · Poland · 01/22/21
:D
Kozaki chłopaki i najlepszy podcast!
Matka Kim Kardashian via Apple Podcasts · Poland · 01/18/21
Śmierć w motelu po tournee może spotkać każdego ;/ niby Mike, a baba
vasaioo via Apple Podcasts · Poland · 01/18/21
bezbłędny podcast dużo śmianka
mikipl07 via Apple Podcasts · Poland · 01/14/21
powiem tak, przez ten podcast uswiadomilam sobie jak bardzo moje poczucie humoru jest zepsute
king of cambridge via Apple Podcasts · Poland · 01/02/21
Najlepszy podcast!
Lvvna via Apple Podcasts · Poland · 11/16/20
Bardzo dobry, podcast. Często słucham na AirPods’ach i HomePod’dzie. Polecam.
mat484 via Apple Podcasts · Poland · 11/14/20
Jak sra
~dwa~ via Apple Podcasts · Poland · 11/06/20
Serio nie żartuje
nostalgiaultrafast via Apple Podcasts · Poland · 11/01/20
Du Tipi Di Podcast best nice cool Bartek and GilgameshVLog I enjoy
MichalMichal Michal via Apple Podcasts · Austria · 10/26/20
Boże kocham to słucham codziennie wieczorem i z och głosem lepiej mi się zasypia
korniszonek25 via Apple Podcasts · Poland · 09/17/20
Bardzo fajny podcast interesujacy
GiacGiacomoRoc via Apple Podcasts · Poland · 09/17/20
jedyny podcast jakiego słucham regularnie
latospedau via Apple Podcasts · Poland · 09/11/20
Typy to moje odkrycie roku 2020, ulubiony podkład do zmywania/szorowania kibla.
rottengrass via Apple Podcasts · Great Britain · 09/01/20
.
Zawsze przy sprzątaniu. Uwielbiam!
emilakhdhd via Apple Podcasts · Poland · 08/23/20
.
Fajny zabawny podcast. Słuchając go można się dowiedzieć o wielu nowościach ze świata i przy okazji się pośmiać
AgentkaZD via Apple Podcasts · Poland · 08/21/20
Najlepszy podcast na świecie polecam. To jest mega zabawne i zajebiste.
ZuzaDakowska via Apple Podcasts · Poland · 08/18/20
Odc o Tomku i przyjaciołach(innych nie sluchalam) Jezuuu jak ten gosc rży co chwile bez sensu jak jakis przygłup i te dzwieki klawiatury zwariowac mozna totalnie nieprofesjonalne Moj „ulu” dialog -i on wymyslil taka wyspe... -HAHAHAHAHAH No kurde komedia
Ausisjbsussnsjskdknd via Apple Podcasts · Poland · 08/14/20
Zawsze do snu
gladuska via Apple Podcasts · Poland · 08/10/20
Wcale nie usypia.
polishpodcastlistener via Apple Podcasts · Poland · 08/01/20
ten glos tego z podkrazonymi oczami usypia mnie do snu polecam
kurwaczemuzajetewszystkienazwy via Apple Podcasts · Poland · 07/19/20
Zabawne to jest
Urabur via Apple Podcasts · Poland · 07/08/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »