Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
NPO 1 / BNNVARA
Echte Oogappels
In de podcast Echte Oogappels spreekt Margreet Reijntjes, presentatrice en moeder van twee puberzonen, wekelijks met experts over de duivelse dilemma’s van het ouderschap. Geïnspireerd op de dramaserie Oogappels van BNNVARA.
Listen now
Ratings & Reviews
3.9 stars from 52 ratings
Net de aflevering ‘Queer’ geluisterd. Dan denk je dat je te maken hebt met een educatieve podcast, waarbij mensen zich verdiepen in het onderwerp wat er besproken wordt. Maar nee, het gaat in de intro gelijk mis. “Voor tieners die opzoek zijn naar hun seksuele identiteit zijn er tal van opties:...Read full review »
dutchie5 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/03/21
Originele en waardevolle podcast!
Wat origineel en waardevol deze podcast verbonden aan die mooie, ontroerende en leuke serie Oogappels, waar allerhande puber-gezins- én relatieperikelen langskomen. Heel leuk concept om steeds na een aflevering een thema daarvan verder uit te diepen in de podcast, door presentator samen met...Read full review »
je-suis-Nancy. via Apple Podcasts · Netherlands · 04/19/20
Recent Episodes
Hoe kijken jongeren naar de toekomst? En daarbij de mondiale problemen op het gebied van klimaat, vluchtelingen en pandemieën en sociale ongelijkheid? We praten over de toekomst met Eveline Crone, hoogleraar neuro-cognitieve ontwikkelingspsychologie aan de  Erasmus Universiteit in Rotterdam en...
Published 06/02/21
Een pleegkind in huis. Hoe ingrijpend is dat eigenlijk voor alle partijen? Daarover praten we met Harold Moerman, pleegzorgbegeleider bij jeugdhulporganisatie De Rading en Peter Niessen-Kruse, die al 15 jaar pleegvader is. Samen met zijn man heeft hij in totaal zes pubers langdurig opgevangen.   
Published 05/26/21
Er zijn boeken vol geschreven over de invloed van nature en nurture op kinderen. Met andere woorden: het effect van genen en opvoeding op de manier waarop kinderen zich ontwikkelen. Daarover praten we met Mirjam Bakker, contextueel therapeut en directeur van een opleidingsinstituut op het gebied...
Published 05/19/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »