Reviews
Det er så godt fortalt og researchen og viden omkring emnet er enormt! Uanset om man er stor jazzfan eller bare historisk interesseret så er det her et must hvis man er fan af podcast 💯
patpool via Apple Podcasts · Denmark · 09/22/21
Super produceret, lærerigt og dybt fornøjeligt.
Unicorn flakes87 via Apple Podcasts · Germany · 05/30/21
Hvert eneste afsnit er et medrivende minidrama. Dramaturgi, lyddesign og historiefortælling går op i en højere enhed. Man er nærmest selv til stede og mærker den intense svedige stemning. Der er researchet til bunds og kælet for detaljerne. Kan varmt anbefales - om ikke andet for det høje...Read full review »
Pihlknudsen via Apple Podcasts · Denmark · 12/31/20
Fin serie for alle jazzinteresserede. De menneskelige historier er bygget godt op. Hvis der er en enkelt ting, som trækker nedad, så er det at underlægningsmusikken ikke nødvendigvis har tematisk relevans. Hvis afsnittet handler om jazz i 30’erne, hvorfor er der så underlægningsmusik (jazz) fra...Read full review »
Orpheusdk via Apple Podcasts · Denmark · 07/27/20
Betegner mig selv som musiknyder, hverken kunstner eller komponist, men hold nu op hvor er det fantastisk at blive suget ind i Jazzen’s verden og spæde begyndelse i lille dk. Eneste mikroskopiske kritikpunkt, er den, efter min mening, lidt for påtagede/overdrevne hæse stemme som Sten Jørgensen...Read full review »
musiknyderen via Apple Podcasts · United States of America · 04/18/20
Fremragende gennemgang af dansk jazz i en skøn blanding af Steen Jørgensens virtuose oplæsning og vildt spændende dokumentariske lydfiler. Tusind tak til hele holdet.
Mydte1 via Apple Podcasts · Denmark · 03/22/20
Jeg havde læst anmeldelsen om denne podcast. Jeg blev ikke skuffet. Jeg synes, at den er fremragende. Jeg kan lide Kresten Osgoods måde at fortælle på. Jeg lytter med glæde om de forskellige årtiers historie, og jeg glæder mig allerede til at høre de fremtidige episoder.
Grete Apetri via Apple Podcasts · Denmark · 03/17/20
Fremragende ...! Tak ♥️🎄🙏
TomasRaae via Apple Podcasts · Denmark · 03/12/20
Lækkert og levende! Jeg glæder mig til næste sæson
allimakkas via Apple Podcasts · Denmark · 03/11/20
Jeg glæder mig til næste “Farlige Toner” det bliver som flødeskum for ørende ! Rigtig god arbejdslyst til hele holdet 🥂🍾🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶👍🎶🎶🎶
Klatmaleren via Apple Podcasts · Denmark · 03/09/20
Et spændende og enormt emne, fortalt med en indlevelse, respekt og forståelse for lytteren så man som lytter ikke har en chance andet end at lade sig rive med. 6 stjerner!
Vh Mik Frikke-Grundahl via Apple Podcasts · Denmark · 03/09/20
Helt suveræn podcast om dansk jazz. Smukt produceret, lækre stemmer, dramatisk opbygget og Osgood’s passion for jazzen brænder igennem. Anden sæson kan ikke komme for hurtigt!
Thomsen.Kl via Apple Podcasts · Denmark · 03/09/20
Ok podcast - bortset fra at hans/hendes hhv. sin rigtig mange steder bruges forkert. Lægge og ligge bruges mindst et sted også forkert. Begge dele mindsker troværdigheden.
LQL 1950 via Apple Podcasts · Denmark · 02/27/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »