Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Anders Fabricius Nedergaard
Fitness M/K
Fitness M/K er Danmarks første og største podcast om sports, fitness og træning. Den startede som podcast hos det nu hedengangne Radio24syv, men Fitness M/K lever videre som uafhængig podcast. Følg med PhD Anders Nedergaard aka Dr. Muskel ind i træningens verden, hvor vi snakker sportsvidenskab, bodybuilding, fitness, ernæring, sportsernæring og underlige sportsgrene. Kroppen og alle de ting vi gør ved den for at gøre den større, mindre, hurtigere, vildere farligere har altid fascineret mennesket og nu mere end nogensinde. Tag lidt fitness i ørerne og lyt med.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 196 ratings
Saglighed
Tak for at kaste lys på en industri med mange faldgrupper. Vildt spændende.
Wacho1975 via Apple Podcasts · Denmark · 09/26/21
Ofte emner der er yderst interessante, også selvom man ikke er i berøring med området. Det allerbedste er for mig når Anders nørder hårdt igennem på styrke/muskel-siden, enten med topatleter eller forskere - man lærer altid noget nyt. Klart Danmarks bedste træningspodcast IMO.
K Debois via Apple Podcasts · Denmark · 08/27/21
Retorik
Jeg er ikke så vild med jeres retorik i online coaching afsnittene 🙈....tykke damer fra provinsen....dem der er tykkest...jeg forventer lidt højere standard fra et program der har været igang så længe som det her.
knivknivoggaffel via Apple Podcasts · Denmark · 07/15/21
Recent Episodes
Published 01/22/22
Published 01/16/22
Så er det sket igen - endnu et år er gået og der er ikke noger der har ændret sig - Eller er der? I denne nytårskur har vi besøg af Thor Wowk Larsen, aka den anden (Eller måske den første?) halvdel af 4% fredag holdet. Vi kommer til at høre hvad Thor har til fælles med Mikael Bertelsen, vi...
Published 01/01/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »