Reviews
Det er så dejligt spændende, alsidigt, grundigt og fyldestgørende. Fantastisk.
~<Skh>~ via Apple Podcasts · Denmark · 04/09/22
Dækker godt og bredt, men jeg erklærer mig enig med flere andre anmeldere: der er forskel på at være kæk og have glimt i øjet, og så på at bruge ord og vendinger, der simpelthen er dybt uacceptable og emnet uvedkommende.
Jooseefiinee via Apple Podcasts · Denmark · 02/21/22
Spændende programmer. Men kan vi ikke slippe for det vulgære sprog? Det fylder måske ikke meget i det store billede, men det er som en lille sten i skoen. Total unødvendig og det ødelægger den samlede lytteoplevelse. Indtil videre har jeg hørt to programmer, og begge gange er vi nede under...Read full review »
John Hyl via Apple Podcasts · Denmark · 02/06/22
Tak for at kaste lys på en industri med mange faldgrupper. Vildt spændende.
Wacho1975 via Apple Podcasts · Denmark · 09/26/21
Ofte emner der er yderst interessante, også selvom man ikke er i berøring med området. Det allerbedste er for mig når Anders nørder hårdt igennem på styrke/muskel-siden, enten med topatleter eller forskere - man lærer altid noget nyt. Klart Danmarks bedste træningspodcast IMO.
K Debois via Apple Podcasts · Denmark · 08/27/21
Jeg er ikke så vild med jeres retorik i online coaching afsnittene 🙈....tykke damer fra provinsen....dem der er tykkest...jeg forventer lidt højere standard fra et program der har været igang så længe som det her.
knivknivoggaffel via Apple Podcasts · Denmark · 07/15/21
Har været fan fra starten, og er det stadig #295👏
The Mette via Apple Podcasts · Denmark · 03/12/21
Med en tiny touch of sarkasme, ironi og flabet charme👌😂💪🪓
dietbyengel / klinisk ernæring via Apple Podcasts · Denmark · 01/18/21
Hvis man bare har et, minimum af interesse for hvordan kroppen fungere, så er Fitness M/K et must! Afsindigt højt fagligt niveau og befriende politisk ukorrekt.
Coach Rasmussen via Apple Podcasts · Denmark · 12/22/20
Det er så dejligt grundigt og fyldestgørende. Fantastisk.
~<Skh>~ via Apple Podcasts · Denmark · 08/29/20
Umiddelbart et fint koncept som “Træningstimen” som jeg holder meget af! Problemet er dog at værten taler ufattelig meget fagsprog og indforstået , derfor står jeg helt af.
David K79 via Apple Podcasts · Denmark · 07/15/20
...som altid en fornøjelse.
Hebnes via Apple Podcasts · Denmark · 11/28/19
Det er godt nok provokerende og usympatisk, at det igen og igen bliver grinet/fniset i dette afsnit #200 angående noget så alvorligt som spiseforstyrrelser.
Nggjkmæ via Apple Podcasts · Denmark · 11/27/19
Fedt det fortsætter og så ville det være skønt hvis lyden på podcasten kunne blive markant højere det er meget lavt
fraWinnie via Apple Podcasts · Denmark · 11/19/19
og ikke den usunde slags 🙏 Jeg vil gerne have nogle venner til at høre #222, men hvor filan finder jeg det nu? Kh Jakob
Jabbekot via Apple Podcasts · Denmark · 11/18/19
Klasse
DallaR94 via Apple Podcasts · Denmark · 11/09/19
5 stjerner. Altid vekommende programmer. Kan varmt anbefales.
Seppo 1 via Apple Podcasts · Denmark · 11/08/19
En skarp vært der kan formidle forskning til masserne. Sandhed og sundhed på en underholdende vis.
Gordandandan via Apple Podcasts · Denmark · 11/08/19
Mit go 2 show stærkt efterfulgt Mads og monopolet 🤗
Dbjerregaard via Apple Podcasts · Denmark · 11/07/19
Mest interessante og underholdende podcast til folket med træningsinteresse.
KBondo via Apple Podcasts · Denmark · 11/07/19
Tak for et super program og dejligt, at det fortsætter Vh Connie Duedahl, Fitness/Cross udøver
CDU4652 via Apple Podcasts · Denmark · 11/07/19
Lækkert nørderi og Anders stiller altid de spørgsmål man selv sidder med, det er fandeme helt rart :) tak fordi du bliver ved.
dk ronez via Apple Podcasts · Denmark · 11/07/19
Fedt at det fortsætter! MVH Thomas Marker, Advokatfirmaet Marker, mob 24846699
Juppe1 via Apple Podcasts · Denmark · 11/06/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »