Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Flumskolan
I Flumskolan studerar vi böckerna som lär dig något om världen utanför klassrummet. Ett samarbete med satirtidskriften Galago och Aftonbladet Kultur som spelas in live på bland annat Södra teatern i Stockholm. Studierektor: Johannes Klenell.
Listen now
Ratings & Reviews
3.9 stars from 60 ratings
Göteborg
Ett program som blir lika bra som de som deltar. Med andra ord mycket skiftande kvalitet. Och extremt irriterande att Klenell envisas med sitt så URUSLA sätt att "moderera" - dvs en lång harang av "underfundighet" som avslutas med en fråga som är omöjlig att svara på och ytterst...Read full review »
Pustervik via Apple Podcasts · Sweden · 11/08/15
Enkelspårigt & okritiskt
Jag letade efter en kultur-podd på svenska. Hittade den Flumskolan och tänkte att det kunde vara något. Det var det inte. Tjugo minuter in i avsnittet har deltagarna: förminskat, förlöjligat och hånat författarna. Trist och otroligt mycket ‘vi och dom’. Igen, trist.
Fimbul01 via Apple Podcasts · Sweden · 11/29/14
Förlåt
"Mycket raljerande, otrevlig ton", skrev jag tidigare. Ber om ursäkt för det. Tycker egentligen om er och lyssnar så fort det släpps något nytt. Vet inte vad som flög i mig, så jag ändrar min rating. Med ursäktande hälsning, en skamfull Ron PaulRead full review »
En ung Ron Paul via Apple Podcasts · Sweden · 11/07/14
Recent Episodes
Live från bokmässan I panelen: Gustav Fridolin, Mats Jonsson, Jenny Lindahl, Linda Skugge,  Programledare: Johannes Klenell. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
Published 09/28/19
Published 09/28/19
I 2015 års sista Flumskola tar panelen sig an uppdraget att förstå KD genom Kristdemokraternas gamle storboss Alf Svensson, mannen som var partiledare i bibliska 31 år. Vi frågar oss vad han tyckte om att bli mobbad av Palme, hur han utsattes för prövningar och 7 svåra år innan han tog sig in i...
Published 12/06/15
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »