Reviews
Klart min yndlings podcast. Fonk! Det er lørdag har det sidste år gjort hver weekend lidt bedre!
Fonk! Det Er Anton via Apple Podcasts · Denmark · 07/13/20
Så lækker radio bliver fyldt med dansefluenza
budacar via Apple Podcasts · Denmark · 06/27/20
I sandhed opstandelse fra de døde, hver en celle i kroppen vågner til dans fyldes med dans
RakelNaemiBirgitte via Apple Podcasts · Denmark · 09/14/19
Det er en fornøjelse at lytte til de to gode musiknørder. Jeg sætter bl.a. pris på den gode lydkvalitet, stereotesten og det at værterne også tager nyt musik med i programmerne. Det udvikler sig hele tiden og det er fedt!
123444abjkg via Apple Podcasts · Denmark · 07/13/19
Det her, er bl.a. grunden til jeg betaler min licens med glæde. Pisse fedt!
K. Hedin via Apple Podcasts · Denmark · 07/06/19
Mest suveræne musikprogram, hvis du er til funk og disco - Fonk! det er fedt
Ninja 20000000000000000 via Apple Podcasts · Denmark · 06/09/19
Såååå fedt musik program !!! Er bare ikke fan af Ole Henriksens og andres overeuforiske underlige besøg 😧🙊🙈
Lemmersvin via Apple Podcasts · Denmark · 01/20/19
Love it - every week😍
solskinstøzen via Apple Podcasts · Denmark · 11/12/18
Lykkelig, energifyldt, mere rummelig, accepterende og total fyldt med kærlighed er resultatet HVER gang jeg hører FONK - også på podcasts! Simpelthen fantastisk! De største smil og fra hjertet tak for et livsbekræftende program.
Corasmoar via Apple Podcasts · Denmark · 07/04/18
Uden sammenligning det bedste program og den bedste produktion i DR regi. Oveni dette, “Taking me back to those days”
J. H. Andersen via Apple Podcasts · Denmark · 06/09/18
Tak for et superprogram 👍👏Jeg bliver glad hver gang jeg tænder. I har mange gode historier om musikerne, god stemning og så fed funk. Mange hilsner Lone
Lone Korner via Apple Podcasts · Denmark · 03/10/18
Super Nice podcast
Louis Hochmuth via Apple Podcasts · Denmark · 12/21/17
Simpelthen genialt godt 😀👍🏼
Den Spanske Helt via Apple Podcasts · Denmark · 09/26/17
Der er simpelthen ikke et bedre radioprogram i æteren. BUM! Det vælter ned over en med perler og kuriositeter og der kæles for lydkvaliteten i en grad der ikke er til at fatte.
sorensan via Apple Podcasts · Denmark · 08/31/17
Den enste podcast du behøves at downloade, her får du alt at vide hvad der er værd at vide omkring fonki musik. Men de to Fonk guder Milling & Molbech ved Radio Roret er man i de tryggeste hænde ever.
Iwolfdk via Apple Podcasts · Denmark · 08/29/17
Vi bør alle være Molbechs samler gen
ILaan via Apple Podcasts · Denmark · 08/27/17
Som nordmand i DK, mit absolutte favorit-program! Keep on!!
Roger Ruud via Apple Podcasts · Denmark · 08/27/17
Så er der nemlig Fonk tid og det betyder verdens bedste værter og det fedeste musik 😍
Tine Thierry via Apple Podcasts · Denmark · 08/27/17
2 af Danmarks bedste radioværter. Tak!
Eriksen Tech via Apple Podcasts · Denmark · 05/28/17
Na
Konge programmer
Funky fætter via Apple Podcasts · Denmark · 01/15/17
Et fantastsik program, hvor jeg får god musik, masser af viden, af to super dejlige mennesker. Top klasse podcast. Tak
Erik B. Jørgensen via Apple Podcasts · Denmark · 01/13/17
Uundværligt...
CPH_DK via Apple Podcasts · Denmark · 12/28/16
Bliv ved! Stop aldrig!
Jacob nordentoft via Apple Podcasts · Denmark · 12/16/16
Hvis man nu alligevel går glip af live-udgaven, så kan man lige så godt gøre sig selv den tjeneste at hente Fonk det er podcast, for så får man lidt bonus fonk.
D. E bdrup via Apple Podcasts · Denmark · 12/12/16
Nogle er fans af popstjerner - jeg er fan af radioværter. Eller rettere sagt: jeg er fan af Milling og Molbech! Jeg troede vidste ikke jeg var så glad for disco, funk- og popmusik, men skal jeg da love for at det har taget overhånd siden M&M startede med SommerFonk, der heldigvis blev til et...Read full review »
MaiLykke via Apple Podcasts · Denmark · 12/12/16
Intet mindre end FONK-Fastisk. 😎
P. Bendtsen via Apple Podcasts · Denmark · 12/10/16
Super podcast !! Med alt det bedste . Både historier og musik
Tjubs7 via Apple Podcasts · Denmark · 12/09/16
Højdepunktet på min uge, er når jeg er på arbejde og sætter podcasten igang. Timerne bare flyver væk. Fortsæt bare knægte. M & M står som et fyrtårn af sikker musik smag. Faldt selv i funk gryden som barn med tonerne fra funkshowet
Kongen af rødby via Apple Podcasts · Denmark · 12/08/16
Det fås ikke bedre. Fed musik, underholdning, viden, sjov, spas, gakkede værter, fest og ballade
Aemkaielvii via Apple Podcasts · Denmark · 12/03/16
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »