Formiddag med Simpson - 2. jul 2020
Listen now
Description
I denne sidste udsendelse af 'Formiddag med Simpson' inden sommerferien er forfatter Jacob Skyggebjerg gæst i studiet. Han fortæller om sit forfatterskab, om sin behandlingsdom og om dengang, hvor han klædte sig ud og meldte sig ind i partiet Stram Kurs for at forstå partiet indefra som undercover-journalist. Derudover sørger Mikael Simpson for at fyre en gedigen konge af på musikfronten og sende dig godt ud i sommerlandet.
More Episodes
Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre. Gæst: Komiker Ane Høgsberg.
Published 08/13/20
Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden giver Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
Published 08/12/20
Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.
Published 08/11/20