Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
De Telegraaf
Generatie T.
In Generatie T. gaan vier jonge Telegraafjournalisten met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen uit het leven van twintigers en dertigers. Presentatie door Jeroen Holtrop.
Listen now
Ratings & Reviews
3.8 stars from 13 ratings
In dat geval is dit vast de podcast voor jou! De aangeboden onderwerpen interesseren mij soms om een poging te wagen. Maar de irritatie neemt gauw de overhand als ik vooral inhoudloze persoonlijke meningen hoor van een uiteindelijk willekeurig tweener-panel, die in een “grote-stad-bubbel” lijken...Read full review »
MacDaddyTaylor via Apple Podcasts · Netherlands · 12/09/21
Heerlijk!
Een leuke podcast waarin ze hele diverse onderwerpen bespreken. Ze zeggen allemaal wat ze denken en kennen het woord ‘censuur’ niet. Ik hou ervan!
Anouk2021 via Apple Podcasts · Netherlands · 09/12/21
Interessante onderwerpen, leuk besproken en beschouwend. Maar vind het wel behoorlijk beredeneerd vanuit Amsterdam. Randstad is niet hetzelfde als Amsterdam, laat staan rest van het land. Valt me gewoon op als dertiger wonend in een dorp in Flevoland.
EBakkerE via Apple Podcasts · Netherlands · 08/13/21
Recent Episodes
Published 01/25/22
Volgens de World Health Organisation zou het einde van de pandemie in Europa in zicht zijn en zal het coronavirus als een seizoensgebonden virus beschouwd kunnen gaan worden. Daarnaast staat Nederland ook op het punt van versoepelen met de openingen van de horeca en cultuursector. Kan de vlag al...
Published 01/25/22
De televisiewereld is opgeschrikt door onthullingen van Tim Hofman over grensoverschrijdend gedrag bij het programma The Voice of Holland. Zorgen deze openbaringen voor een cultuuromslag in Hilversum? Worden deelnemers van talentenjachten te weinig beschermd tegen onacceptabel gedrag? Kan The...
Published 01/18/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »