Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
DR
Guld og grønne skove
Klima-aktierne boomer. Kapitalfonde og pensionskasser pumper milliarder i bæredygtige virksomheder. Klimaomstillingen accelererer. Politikerne ser ikke længere ud til at være dem der driver udviklingen. I Guld og Grønne Skove undersøger Lars Trier Mogensen om markedet kan løse klodens problemer. Produceret for DR af Rakkerpak Productions.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 52 ratings
Lars Trier skal træde meget mere tilbage i værtsrollen og give mindre taletid til sig selv og meget mere til de mange spændende gæster han har. Kan ikke holde ud at høre på det mere.
lrunejensen via Apple Podcasts · Denmark · 08/24/22
Spot on
Lars Trier tager os igennem alle de steder, hvor CO2 bekæmpelsen virkelig foregår. Industrien og investorer skaber løsningerne, ikke politikerne. Det er spot on.
Niels-jj via Apple Podcasts · Denmark · 02/16/22
Forkert info
Kære vært Nu har du efterhånden en del gange sagt at FOM technologies er faldet siden IPOen. Det er simpelthen ikke korrekt. FOM blev børsnoteret til 8,64 kr/aktie, og det er noget lavere end nuværende kurs. Det er rigtigt at den har været i en faldende trend på det seneste, men den var også...Read full review »
Søren86 via Apple Podcasts · Denmark · 11/22/21
Recent Episodes
Globalt markedsføres Danmark som en grøn supermagt. Politikerne hylder sig selv som klimapolitikkens avantgarde, og lige nu forhandles der om at hæve ambitionerne yderligere. Der er bare ét lille problem: Pengene strømmer den anden vej. Selv de store danske pensionskasser er helt holdt op med at...
Published 11/29/22
Published 11/29/22
Et strejf af håb. Nyt kapitel i jagten på klimaretfærdighed. Ordene var storladne og pompøse, da det i weekenden lykkedes på COP27-topmødet i Egypten at nå til enighed om en en ny fond, hvor de rigeste lande fremover skal finansiere de økonomiske tab og skader, som de fattigste lande oplever på...
Published 11/22/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »