Reviews
Ik wil sinterklaas als daddy
😳😏😃😉😋☺️😉😊😌 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/17/22
Ik vind dit een van de leukste potcaste van de wereld
Profbalrekenprof via Apple Podcasts · Netherlands · 03/01/22
Mijn dochter mijs vind het een super leuke podcast komt er in 2022 ook een nieuwe???
shekebdkebs via Apple Podcasts · Netherlands · 02/28/22
Het is wel jammer dat 2021 nog niet uit is.... Maar ik vind het wel hartstikke leuke verhalen en dat jullie het kunnen bedenken!😉 (Jammer dat sinterklaas niet bestaat... als dat wel zo was zou ik het vinden, want anders geven papa en mama TE veel geld uit... maar gelukkig doen we geen...Read full review »
isolde hoekema via Apple Podcasts · Netherlands · 12/28/21
Ik ben 11 maar het is nog steeds heel leuk😅🤌🏻😅😅😅😅 echt een aanrader!
✌︎︎☮︎︎♧︎☁︎︎꧁꧂ via Apple Podcasts · Netherlands · 12/01/21
Echt gwn super leuk terwijl ik 12 ben maar ja m’n zusje heeft een keer m’n tel gestolen en toen ging ze de Podcast luisteren 🎧 terwijl ik m’n tel zat te zoeken 🤣😂🤣👁👁👀👀
💜paars💜 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/25/21
Is de podcast van Sinterklaasjournaal 2021 nog in het ruim van de pakjesboot?
sapperlipopet via Apple Podcasts · Netherlands · 11/25/21
Waar is de podcast van 2021 gebleven kan iemand dat vertellen
gewoon dus via Apple Podcasts · Netherlands · 11/23/21
Leuk, maar wel jammer dat er zo weinig afleveringen zijn.😄☹️
[email protected]@kiekoek via Apple Podcasts · Netherlands · 11/17/21
Ik ben 10 en het is nog heel leuk ook leuke avonturen👍 duimpje omhoog
nl😍😍😭😌😔✌️😔 via Apple Podcasts · Netherlands · 10/23/21
Ik ben 10 maar het blijft funny😂
buukiemen via Apple Podcasts · Netherlands · 10/09/21
Niet leuk👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😞☹️😒😞☹️😒😞☹️😒😞☹️😒😞☹️😒😞☹️😒
jams top via Apple Podcasts · Netherlands · 03/10/21
Sex
Sexual assault and I have a lot to say to me I’m going out of a red car I’m not a fan I’m just going to start my own car 🚗
Matri1978 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/16/21
Echt heel leuk👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
erruj via Apple Podcasts · Netherlands · 12/05/20
Leuk hoor, nu ook podcasts van het Sinterklaasjournaal. Mijn zoontje vindt het erg leuk.
h23145 via Apple Podcasts · Netherlands · 12/03/20
Echt fantastisch👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌
bertdebalker via Apple Podcasts · Netherlands · 12/02/20
Het is super leuk om te luisteren!
lzugf via Apple Podcasts · Netherlands · 11/29/20
Het is leuk om te luisteren Het zijn zooooooooooooo leuke verhalen
goed, via Apple Podcasts · Netherlands · 11/28/20
👌
mdjbejdhd via Apple Podcasts · Netherlands · 11/26/20
Het is fantastisch om te luisteren. En zoooooooooooooooooo leuk
bdudgdk via Apple Podcasts · Netherlands · 11/26/20
Ik vond het enorm grappig en ook leerzaam ik luister het vaak voor het slapen gaan 🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑
barbelientje via Apple Podcasts · Netherlands · 11/25/20
Ik ben tevreden er. Ogen wel meer avleveringen kommen 🦐🐡🦐🐬🦈🌳🎍🍂🎍🍁🌕🌘🌓🌎💫🌈🌈🌦🍠🥔🥯🥯🥔🍠🌦🌎🦐🌘🌕🌓🎍😡🌈🌈😭😭😉🙂😇😇🙂😌😘😌🥰🥰🥰😘😚😙😚😝😛😋😙🙃😍😗😋😜💔💔🐙🐙💗💕💕💗💝🐙💓
loekypoep via Apple Podcasts · Netherlands · 11/23/20
Hoi
Echt, goed👍
fhgggdnffcn via Apple Podcasts · Netherlands · 11/22/20
Bedankt voor jullie harde werk!
SL137 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/20/20
Echt een hele leuke podcast, lekker luisteren voor het slapen gaan
Schoeffie2 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/18/20
Super leuk!
Naomi Yara via Apple Podcasts · Netherlands · 11/18/20
Ik vind het zoooooooooooooooo leuk!!! Echt fantastisch!!! Ik kan er niet genoeg van krijgen!!!!!!!!!!!!
lola huurman via Apple Podcasts · Netherlands · 11/17/20
Ik vind het zoooooo zooooo leuk kunnen er meer podcasten komen???? I love you Dieuwertje blokkade ik maak natuurlijk een grap!!! BLOK is het
frederique hessing via Apple Podcasts · Netherlands · 11/14/20
Leuk!!!
35261901) via Apple Podcasts · Netherlands · 11/13/20
Heel leuk podcast 😅😅😅
FBI agenten via Apple Podcasts · Sweden · 11/11/20
Leuke en goede podcast!
herpesdown via Apple Podcasts · Netherlands · 11/11/20
Een top podcast
mightyjupiter via Apple Podcasts · Netherlands · 11/10/20
Hoi
Verdomd goeie podcast
yinta83r6 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/09/20
Leuk
jasser077 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/09/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »