Episodes
Published 01/30/22
Thomas Numme er en av våre mest folkekjære programledere og tv-profiler. Som sønn av Yngvar Numme har han vokst opp i showbiz og har også,  gjennom en lang tv-karriere, opplevd mer enn de fleste kan drømme om. Hva skjedde egentlig på veien som har ført ham dit han er i dag?
Published 01/30/22
Elisabeth "Bettan" Andreassen er en av Norges og Sveriges mest folkekjære artister. Hva skjedde egentlig på veien i hennes liv som har ført henne dit hun er i dag? 
Published 01/16/22
Dora Thorhallsdottir er foredragsholder, familieterapeut, komiker, forfatter og podkaster. Hun kommer fra Island og har gründerblod i årene. Hva skjedde egentlig på veien som har ført henne dit hun er i dag? 
Published 12/12/21
Tshawe Baqwa er den ene halvdelen av hiphop-gruppa Madcon. Og han har levd et utrolig liv -  hva skjedde egentlig på veien som har ført ham dit han er i dag? 
Published 11/21/21
Ailo Gaup har en imponerende karriere bak seg som superstjerne på motorsykkel. Men han har vært like mye skadet som han har vunnet. Hva skjedde egentlig på veien i Ailo Gaup sitt liv som førte ham dit han er i dag? 
Published 11/07/21
Tuva Syvertsen har en helt unik stil som artist, og de fleste av oss vet hvem dama med krøllene og hardingfela er. Men hvordan har veien blitt til for Tuva? Hvordan fikk hun interessen for folkemusikk? Hvordan har det vært å være lesbisk og litt annerledes? Og hvilke råd gir hun andre som vil opp og frem?
Published 10/31/21
Kyrre Holm Johannesen har drevet med radio i godt over 20 år og leder podkasten «Krisemøter». Men hvilke hendelser i livet har preget ham mest? Og hvordan er det å gå igjennom livskriser når kona Lisa Tønne deler det meste i landets mest populære podkast? 
Published 10/24/21
Komiker og skuespiller Olli Wermskog er best kjent fra "Kongen befaler" på TVNorge og Discovery. Han er også en av Norges mest erfarne improvisatører. Men hvem er han egentlig? Hvor kommer han fra og hva har ført ham dit han er i dag? 
Published 10/17/21
Alex Rosén startet karrieren i NRK i 1991, men allerede i 1982 var han å se i filmen «Jenny» sammen med Liv Ullmann. I følge ham selv var han et mareritt som barn, og elsket å underholde. Hvordan har det vært å leve med en far som drakk for mye og hvor preget ble han av morens dødsfall i 1991?
Published 10/10/21
Solveig Kloppen er en av våre mest folkekjære programledere, men hva skjedde egentlig på veien dit? Solveig forteller om oppvekst, krangling og skilsmisse, om forholdet til sin far og savnet etter søster. Om en kort karriere som standupkomiker, om at hun søkte teaterhøgskolen tre ganger - og om at hun elsker medium kokte egg på morgenen. 
Published 10/03/21
Kaveh Rashidi er legen, forfatteren og foredragsholderen du har sett på Dagsnytt 18 eller God Morgen Norge. Men hvem er den saklige og kunnskapsrike legen egentlig? Hvordan var det å vokse opp med Iranskfødte foreldre? Hvordan har han taklet å miste både far og søster til kreften? Hva skjedde egentlig i Kaveh Rashidi sitt liv som har ført ham dit han er i dag? 
Published 09/26/21
Atle Pettersen er multitalentet som klarte kunststykket å ta over «Beat for beat» etter Ivar Dyrhaug. Hør ham fortelle om bl.a barndom og oppvekst, kjønnet til sin kommende baby, hvorfor han får så mye gjort, om sitt forhold til politikk og om hvorfor han respekterer danseband.
Published 09/19/21
Eskil Pedersen var leder av AUF da partiet, og Norge ble rammet av to terrorangrep 22 juli 2011. 77 mennesker mistet livet denne dagen. Igjen sto et ungdomsparti og en hel nasjon i sjokk og sorg. I etterkant måtte Eskil tåle både hets, kritikk og drapstrusler, samtidig som han forsøkte å fremstå som en samlende leder. Hvordan opplevdes fredag 22 juli 2011 for Eskil, hvordan har livet hans vært i etterkant - og hvorfor er det viktig og fortsette og snakke om det som skjedde?
Published 07/23/21
Valgerd Svarstad Haugland har vært en av norges mest markante politikere, og de siste årene har hun jobbet som statsforvalter i Oslo og Viken (tidligere fylkesmann). Men hvorfor forlot egentlig Valgerd politikken?
Published 07/18/21
Frank Løke har vært en av verdens beste håndballspillere, men i senere tid kjenner vi ham kanskje best som bajas i boratdrakt fra "Skal vi danse". Men var det riktig at det var ActionFrank som skulle måtte ta støyten for Me too og andre grove overtramp i mediebransjen?
Published 07/11/21
Martin Marki er et av Norges største humortalenter. Han ble plukket opp av Morten Ramm, som oppdaget ham på nettet i 2014. Henriette lot merke til Martins komiske  talent og tristesse på instagram under pandemien. Hva skjedde, egentlig?
Published 07/04/21
Isabelle Ringnes jobber for mangfold, likestilling og gjennomsiktighet på norske arbeidsplasser.  Hun har også som mål å inspirere kvinner og jenter til å lene seg inn og forme fremtiden med teknologi. Hva skjedde egentlig på veien, som førte henne dit hun er i dag?
Published 06/27/21
AKP (m-l) var en politisk bevegelse som oppstod i Norge på 70-tallet. De var styrt av en gruppe overbeviste marxister som ønsket at Norge skulle bli et kommunistisk samfunn. Hva skjedde egentlig den gangen? Debattleder i VG, historiker og forfatter Hans Petter Sjøli forteller. 
Published 06/20/21
Ingeborg Senneset har lidd av sykdommen anoreksi siden barndommen, og har bl.a vært innlagt på institusjon i hele tre år i voksen alder. I dag er hun en av Norges mest omtalte journalister og samfunnsdebattanter. Hvordan kom Ingeborg seg den lange veien fra institusjon til Akersgata? Og hva har skjedd i hennes liv som har gjort at hun er den hun er idag? 
Published 06/13/21
Maria Haukaas Mittet har en lang og imponerende cv. Men på et tidspunkt fikk karrieren seg en bråstopp. Hva skjedde, egentlig? 
Published 06/06/21
Hvorfor har Geir Lippestad blitt som han har blitt? Hvilke hendelser har påvirket ham mest? Og hva synes Geir om Norges håndtering av koronapandemien? 
Published 05/30/21
Stian Blipp forteller om å vinne radiopris etter motorsagstunt, om å være en sjenert gutt og om hvorfor han ga seg i Senkveld. 
Published 05/23/21
Published 05/19/21