Super podcast
Jeg bor i USA og fandt jeres podcast via Jp.dk og syndes at formattet er rigtigt godt plus at i kommer vidt omkring med indholdsrige og spaendende vin anmeldelser. Podcasten er saerligt god fredag/loerdag aften naar jeg nyder et glas vin i koekkenet mens jeg laver mad :) 8 December 2020 Postcast forslag: Vin til svin- son opfoelger til den glimrende “juleands” episode 10 December 2020 Har i smagt Cullen Diane Magdaline fra Australian? En af de bedste Cabernet baserede vine jeg nogensinde har smagt og som er til at betale. Koster $100 og efter min mening er den paa hoejde med top top Bordeaux
prime problems via Apple Podcasts · United States of America · 12/10/20
More reviews of Hvad drikker Lillelund?
Føler mig hver gang beriget af Lillelunds brede og indgående viden og evne til uselvhøjtideligt at formidle i et godt makkerskab, hvor en er ekspert og en anden som en selv.
SørenC1 via Apple Podcasts · Denmark · 03/20/21
Fantastisk. Super makkerpar. Burde komme oftere.
Grundtvigsvej 18 via Apple Podcasts · Denmark · 01/22/21
Helt fantastisk podcast. Lillelunds store viden og mange anekdoter og især hans opmærksomhed på at han selv er frankofil, får en til at smile eller klukke konstant. Palles tørre humor, er bare det man får for de sidste 4000 kr, som Fritz og Poul ville sige. Har aldrig haft så meget lyst til lam...Read full review »
Magnusandersen via Apple Podcasts · Denmark · 11/07/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »