Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
DR
Hvem er...
Hvem er egentlig bag den musik vi spiller, hylder og elsker hver eneste dag på P3? Og hvilke dramaer, drømme og eventyr gemmer sig i deres tur fra øvelokalet til landets største scener? Dyk ned i detaljerne sammen med Pelle Peter Jencel og hop ind i historierne bag musikken, når nogle af de vigtigste navne i dansk musik fortæller deres historie.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 210 ratings
Pelle Peter (med co. i ryggen) er en gudsbenådet historiefortæller! Man får stemningerne og følelserne helt ind, hvor de kan mærkes. Fantastisk!
Astrid Kristensen via Apple Podcasts · Denmark · 06/23/20
Fantastisk
Tak for historien. Fantastisk. Fede koncerter. Jeg er klar til endnu mere Volbeat 🤘🏻🎙😃
M Møller via Apple Podcasts · Denmark · 05/14/20
Fantastisk podcast
Har altid elsket Volbeat og denne podcast giver et fantastisk indblik i bandet. Skal helt klart høres
chrisser1980 via Apple Podcasts · Denmark · 05/12/20
Recent Episodes
Før man hørte en tone af hans musik, var Hugo Helmigs liv allerede en god historie. En af dem både ugeblade, aviser og musikmedier elsker at fortælle. Om at være søn af et dansk musik-ikon og en supermodel, og vokse op som en del af en helt speciel familie. Men Hugo vil selv skrive sin historie....
Published 06/23/20
Volbeat har spillet endnu en udsolgt koncert. Michael går af scenen. Han lever drømmen! Men den tomme whiskey-flaske i hans hånd afslører, at det kun er på overfladen.
Published 04/27/20
Michael er træt af metal-miljøets mange regler. Ingen skal bestemme over hans musik! Så han ringer til sin ven og beder ham støve de gamle trommer af. For nu skal de spille musik uden regler. Og bandet - dét skal hedde Volbeat.
Published 04/27/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »