Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Ekstra Bladet
Ingen kommentarer
Ekstra Bladets politiske podcast med journalisterne Brian Weichardt og Emma Buus.
Listen now
Ratings & Reviews
4.2 stars from 154 ratings
Jeg savner Joakim
Desværre er Joakim stoppet, og det var samspillet mellem Brian Weichardt og Joakim B. Olsen som holdt podcasten oppe. Efter stoppet har Emma Buus - desværre - fået en fremtrædende rolle. Lad mig være ærlig: Hendes stemme egner sig ikke til elektroniske medier. Den er irriterende at høre på.
SteenDK via Apple Podcasts · Denmark · 08/27/22
Bedste nyhedspodcast i DK
Skarp, utraditionel og vittig - Den korte radioavis uden egentligt skuespil. Befriende, at der er nogen der kan smide “lidt grus i maskineriet” på en intelligent måde så pampervældet ikke bare kører på cruice-control. Giv dem en lønforhøjelse Brix!
Marioboyz10 via Apple Podcasts · Denmark · 08/26/22
Onsdagsprogram uden indhold
Med dette magre indhold behøver I godt nok ikke bruge tid på at lave flere onsdagsprogramner end dette ene Please podcast med indhold, så er I go’e!
Unkeri via Apple Podcasts · Denmark · 08/24/22
Recent Episodes
Brian mansplainer studiet, om hvorfor kritikken af Mette Frederiksen IKKE har noget at gøre med, at hun er kvinde. Vi taler også om Løkkes skattepolitik, Danmarksdemokraternes ældrepolitik, og så vender vi de Radikales mange valgbegrundelser. Værter: Brian Weichardt, Emma Buus og James...
Published 09/30/22
Published 09/24/22
Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad afviser at svare på, hvordan han vil hjælpe klemte danskere, fordi der foregår forhandlinger om sagen. Men forhandlingerne er slet ikke startet, lyder det fra flere partier. Cecilie Guldberg er i studiet for at fortælle om sin historie. Endnu en...
Published 09/24/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »