Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Inredningspodden
Inredningspodden
Emelie Sundberg åker varje vecka hem till en av de inredningsnördar vi sett på TV, Instagram eller Youtube. Hur ser det ut hemma hos dem? I ett samtal bortom fasader går på djupet med vad deras egentliga smak är och vad som driver deras intresse för inredning framåt. En diskussion om stil, trender, vad som håller i längden och om svåra inredningsval. Känner du igen dig? Välkommen!
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 121 ratings
Feelgood
Härlig och harmonisk pod med avstamp i hem och inredning, men landar i livet och allt som hör där till och Emelie guidar med varsam hand utan att prata i munnen på gästen eller hoppa till slutsatser. Varm och hjärtlig. Rekommenderas!
Mathilda P via Apple Podcasts · Sweden · 05/04/20
Barnkanalen
Det är väldigt likt Johanna Hulanders podcast. Du skulle passa bättre i ett barnprogram. Satsa mer på barnkanalen👎🏻👎🏻
Jdkvzjdk via Apple Podcasts · Sweden · 12/12/19
En personlig favorit!
Inredningspodden är verkligen en av mina personliga favoriter! Gör som jag och går in o lyssna på Emelies härliga samtal med hennes intressanta gäster.
Genommittfonster via Apple Podcasts · Sweden · 09/20/19
Recent Episodes
Sarah MacFie är illustratör, grafisk formgivare och jobbar med digital kommunikation och driver det omtyckta instagramkontot @sarahmacfie där hon bjuder på massa härlig inredningsinspiration. Sarah och hennes sambo bor i ett nybyggt hus som de ritat själva och jag tänker att vi ska djupdyka i...
Published 12/19/19
Published 12/19/19
Malin Jensen började sin inredningskarriär 2003, långt före Instagram, Pinterest och hela homestylingboomen och då såg branschen helt annorlunda ut. Sedan dess har hon bland annat jobbat som inredare i Room Service på kanal 5, startat företaget Sticky front som säljer självhäftande möbeldekor...
Published 10/24/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »