Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Helena Risager
Inspire Monday
En podcast der kombinerer og udforsker emnerne ledelse, iværksætteri, psykologi og som også tør og interesserer sig for at tale om de store spirituelle emner. Helena Risager's gæster har alle har opnået succes inden for hver deres felt, og deler deres viden, fejltagelser, succes, erfaring og personlige historie til inspiration for alle, der lytter med. Emnerne bliver gennem samtalerne med Helena's gæster udforsket nærmere og de forskellige vinkler, vil bliver afdækket i samtalen med min gæst. Her er det samtalen og nærværet, der er i centrum. Vi tager os tiden til at tale sammen. Om...
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 17 ratings
Fantastisk podcast!
Min dybeste respekt og varmeste anbefaling! Tusind tak Helena Risager for din ærlige, meget inspirerende, yderst kompetente og fuldstændig autentiske Podcast “Inspire Monday”. Du lykkes i den grad med at bidrage til øget strategisk (selv-)indsigt for positivt ændret (selv-)udsigt; Og dermed...Read full review »
dorte sommer via Apple Podcasts · Denmark · 03/05/18
Det er ellers ikke fordi at der er mangel på podcasts. Der er mange også mange gode. Men indimellem støder man på en podcast som er noget helt særligt. Det er denne podcast. Helena har en fantastisk og naturlig evne til at få det bedste ud af sine gæster. Man mærker tydeligt hendes passion for...Read full review »
Henrik M-F via Apple Podcasts · Denmark · 02/27/18
Recent Episodes
Vi høres ved på den anden side engang. Der er mange dejlige episoder du kan dykke ned i denne her podcast serie👇🏼 Del og lyt :) Rigtig god sommer.
Published 06/08/21
Om psykologi og følelser. De er ikke farlige. De er retningsangivere og de forandrer sig hele tiden. De er her kun på besøg. Lyt til dem og anerkend dem, men lad dem ikke styre hele dit liv. Altså vi skal lytte til dem - men ikke dvæle ved dem forever. Genlyt fra 2019.
Published 06/01/21
Om at være og leve i nuet. Træk vejret. Med Helena Risager
Published 05/17/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »