Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
ADLINK
Janka og Martes Podcast
I denne podcasten møter du Janka og Marte, med 11 års aldersforskjell deler de fra sine helt forskjellige liv, alltid med en liten touch av humor. For annonsering: info@adlinkmedia.no
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 2,689 ratings
Your mere presence is reassuring to me.
chihufusaigon via Apple Podcasts · Norway · 06/17/21
You helped me realize my own worth.
chihuphu via Apple Podcasts · Norway · 06/17/21
Kjedelig
Podcasten deres var så bra og morsom i begynnelsen, nå er den bare gørr kjedelig. Virker ikke som det er like gøy for dere å spille inn heller. Dere kan så mye bedre, finn tilbake til der dere var før😁 btw. Irriterende å alltid høre om mensen.....
thoinest via Apple Podcasts · Norway · 04/14/21
Recent Episodes
Janka har vært med på å lage en ny lov og vi er så stolte! Marte har blitt gjerrigknark og røper ENDELIG hvilken kjendis som har bodd i leiligheten hennes.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 06/16/21
Janka er vaksinert og har bestilt seg ferie, men først en tur til Kongsvinger. Janka avslører ny fobi og Marte er sjokkert. Marte har vært i gutte-bursdag og møtt et unikum av et menneske.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 06/09/21
Marte er gravid og det er stor stas, men det kommer også med bekymringer. Janka har IGJEN hatt en dildo-tabbe og Marte mener at hun nå må ta ansvar. Gameshowet vårt fortsetter og Janka mener at hun denne gangen fått inn overbevisende tips. See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 06/02/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »