Reviews
Helemaal top! Genieten van dit geklets over kaas en je leert er ook nog van! Kreeg hem zelf getipt en heb hem ook al meerdere keren aangeraden aan anderen 😁
henkie6382 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/25/21
Entertaining podcast with lots of info on - what else - cheese!
Kantar via Apple Podcasts · Netherlands · 02/12/21
Absolute aanrader om eerst kaas te kopen en dan de afleveringen te luisteren. Dit brengt podcast luisteren naar een heel ander niveau.
@Flkrt via Apple Podcasts · Netherlands · 02/10/21
Ik ben opgegroeid met een moeder die vond dat er maar een soort kaas gekocht mocht worden, te weten boerenkaas. Wonend op het eiland van Dordrecht waren de kaasboerderijen niet ver weg. Ze fietste wat af en ik fietste mee. Wat zou zij genoten hebben van jullie podcast. Ik houd de traditie in ere,...Read full review »
Petra Verburg via Apple Podcasts · Netherlands · 02/09/21
Veel achtergrondinformatie en leuke reportages. Veel diepgang!
Hes1980 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/04/21
Na het luisteren wil je direct naar de kaaswinkel stormen. Heel gemoedelijke verhalen van mensen die er duidelijk iets vanaf weten.
kathy comma via Apple Podcasts · Belgium · 01/09/21
Ik heb werkelijk genoten van elke aflevering van deze podcast! Elke keer liep het water mij in de mond ook al heb ik niet gelijktijdig geproefd. Het is heerlijk beschreven en er wordt veel leuke achtergrondinformatie gegeven over de kazen.
S90865289 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/08/21
Heerlijk dit
Kneppelhout via Apple Podcasts · Netherlands · 12/24/20
Als je serie klaar is, pitchen bij Netflix. Kan een hele leuke docu special worden.
KeesinLA via Apple Podcasts · United States of America · 12/17/20
Wat een geweldige podcast! Heb meteen de kaarten gekocht via de site om de heren te steunen. Die zijn ook echt prachtig
lalalalaiven via Apple Podcasts · Netherlands · 12/12/20
Ideaal tijdens mijn zwangerschap!
Nrks123 via Apple Podcasts · Netherlands · 12/05/20
Van KAAS
loesie10 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/20/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »