Reviews
I denne episode er værten A.H. ENDELIG blevet til en interviewer, og ikke det konstant afbrydende og selvpromoverende midtpunkt, som han ellers ynder at være. Bliv ved i samme skure, så hopper jeg med igen. Det var emnet, som denne gang fik mig til at lytte, og fordi gæsten Niels Frank er...Read full review »
VirklundGG via Apple Podcasts · Denmark · 11/12/22
En ganske udmærket programserie - men A. H., der jo selv “praler” med til tider at være krukket, ødelægger ofte debatten med sine evindelige afbrydelser af de inviterede gæster. Det må være tilrettelæggerens opgave at “styre” værten, når han ikke selv kan finde ud af det.
Per Ottzen via Apple Podcasts · Denmark · 09/25/22
Kære Adrian Hughes. Du er en fantastisk kompetent og ekstremt vidende person. En fornøjelse med dine begavede spørgsmål. Men lidt færre afbrydelser og giv lidt mere plads til den, du interviewer😀
larsrenepoulsen via Apple Podcasts · Denmark · 06/19/22
Jeg er vild med ideen, samt de gode sprogemner, som bliver taget op i denne podcast. Jeg bliver desværre provokeret, når værten afbryder gæsterne, når de vil fortælle noget eller er blevet adspurgt.
EmmaAuerbach via Apple Podcasts · Denmark · 05/18/22
Skulle vi lige diskutere brugen af “omkring”
Teammogaming via Apple Podcasts · Denmark · 10/03/21
Min indre, ondskabsfulde djævel bliver i endnu bedre humør, når der er sprogfejl i to på hinanden følgende uger: ‘Kampagneførsel’ - må jeg være fri!
hørerør via Apple Podcasts · Denmark · 08/27/21
På det seneste har programmet bevæget sig væk fra at undersøge sprogets bestanddele over til at omhandle litteratur. Det er en meget (gabende) kedelig rutchetur.
Juulemanden via Apple Podcasts · Denmark · 07/05/21
Ka ik li værten Adrian.
mandfolk43 via Apple Podcasts · Denmark · 05/24/21
Andrian Huges interview med dronningen topper min hitliste. Respekt, indlevelse, vid og humor. De, kære Adrian, bringer det bedste ud i hendes majestæt. Tak for den store kulturelle indsats.
Elmer1950 via Apple Podcasts · Denmark · 04/16/21
Tak for en rigtig underholdende udsendelse med en frisk Dronning og velforberedt vært!
1. udsendelse via Apple Podcasts · Denmark · 04/16/21
Så bliver jeg atter beriget med ny viden om sproget, formidlet af en sympatisk og vis vært.
hr.larsen33 via Apple Podcasts · Denmark · 02/06/21
Som “podcast-autist” er jeg helt oppe at køre over den guldgrube af udsendelser, jeg nu kan putte i ørerne i det kommende efterår. Hvor er det dog godt. Især de programmer hvor den veloplagte Adrian Hughes har sprogforsker Eva Skafte Jensen med. Tusind tak. Jeg må tilbage og lytte videre 👍
Martin Gerup via Apple Podcasts · Denmark · 09/07/20
Jeg er fuld af forståelse for, at I skal holde sommerferie og at I derfor sender programmer, der har været sendt før, men behøver det virkelig være så kort tid før? Det ville glæde andre end mig, tror jeg, hvis I valgte at sende nogle ældre udgaver ... Men god ferie alligevel 🏖
padborgvej via Apple Podcasts · Denmark · 07/31/20
Normalt et rigtig godt og lærerigt program. I dag afbryder og taler desværre i munden på hinanden. Pisse irriterende at høre på, som lytter.
MMNNCPH via Apple Podcasts · Denmark · 04/01/19
I begyndelsen var programmet spændende og bragte lytteren på en sproglig rejse... I dag handler programmet om selvfede (men uinteressante) gæster, der taler mest i tomgang om ingenting. Bliver irriteret over amerikaner-citater, reality-kævlen og en stakkels ekspert, der kæmper en brav kamp om at...Read full review »
bvb1683 via Apple Podcasts · Denmark · 11/02/18
...
Jeg holder meget af programmet, men hvis man har hørt med fra starten, begynder det virkelig at gå i ring... både hvad angår temaer og lytterspørgsmål.
garantrille via Apple Podcasts · Denmark · 10/12/18
Adrian Hughes er helt formidabel til at formulere sig finurligt, og det er skønt med et program der nørder sprog. Dejligt at lytte til. Hilsen 19-årig sprogfan
AndBJ via Apple Podcasts · Denmark · 05/14/18
Kan det passe at jeg ikke, med min iPhone SE, kan abonnere på præcis denne podcast? Den vil hverken modtage trykket når jeg trykker på den lille lilla knap eller når jeg klikker ind og vælger abonner.
Csietam via Apple Podcasts · Denmark · 11/23/17
Man kan høre at jokes, historier , fortællinger er alt for forberedt. Der er intet flow. Værten Adrian H. prøver for meget på at være sjov, han afventer respons fra sine gæster, som sidder og tænker tilbage på hvorfor de overhovedet sagde Ja til at medvirke i programmet. Man sidder som lytter...Read full review »
Stilleogroliglivstil via Apple Podcasts · Denmark · 10/13/17
Virkelig en hyggelig og for det meste spændende podcast for en ung tyveårig sprogelsker som mig, hvor mange interessante emner (små som store) bliver diskuteret i sprogets tegn!
Anonymiseret2 via Apple Podcasts · Denmark · 10/04/17
Det fænger ikke for mig, måske er jeg for ung..
Repholtz via Apple Podcasts · Denmark · 09/07/17
Virkelig en kedelig podcast.
Jfjfiffjfj via Apple Podcasts · Denmark · 08/20/17
Finurlige snakke
Hrlena via Apple Podcasts · Denmark · 06/06/17
Tak for gode ord.
Adrians mor via Apple Podcasts · Denmark · 03/17/17
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »