10/10
Már az első két évadot is nagyon szerettem, mert az érdekes és hasznos témákat, nagyon közérthetően, érdekesen mutatta be hétről hétre! Szeretem a podcast lazaságát, Évi és Zsófi felkészültségét, összhangját, és a beszélgetések könnyed hangulatát! Rengeteg fontos dolgot tudtam meg a fenntarthatóság témaköréből, amik roppant hasznosnak a mindennapi életben is! A harmadik évadban különösen tetszik az, hogy csak egy témát dolgoz fel! A podcast hatására, teljesen más szemmel nézek a mezőgazdaságra. Kimondottan inspirálónak tartom, el is kezdtem tervezni egy kiskertet a teraszomon! Még sok-sok évadot, sok-sok érdekes témával!
G Zsuzsa via Apple Podcasts · Hungary · 11/13/22
More reviews of Körforgásban
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a podcastra. Jó, hogy ezt a nehéz témát ilyen közvetlen formában is fel lehet dolgozni. Az évadot megközelítés külön tetszik.
bazsa.balazs via Apple Podcasts · Hungary · 11/02/22
Szuper beszélgetések, jól érthető, humoros formában! Szívből ajánlom!
vmarcitnf via Apple Podcasts · Hungary · 09/30/22
nem könnyű szembenézni saját szorongásainkkal, de nagyon megéri. releváns vendégek és felkészült kérdezők, változatos témában. aki teheti és van rá módja érdemes hallgatni őket még ha nem is a legkönnyedebb témák de jól körüljártak és megoldást kínálóak a végén.
zozzb via Apple Podcasts · Hungary · 11/10/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »