Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Katja Holm
Konflikt og mediation
Konflikt er en del af hverdagen, både privat og i arbejdslivet. Men konflikter er ikke farlige, hvis man har de rigtige redskaber. Det bedste redskab til at håndtere konflikter er mediation - en styret proces med aktiv lytten uden tolkning. En måde at blive set, hørt og forstået. Hør mediator Marianne Spandet Jakobsen fortælle om mediation - privat og på arbejdet i en samtale med skuespiller og mediator Katja Holm
Listen now
Recent Episodes
Nabokonflikter forekommer hyppigt. Lige fra larm fra overboen til deciderede nabokrige. Men kan nabokonflikter håndteres på forhånd mediativt, og hvordan gør man?
Published 05/06/21
Vores venskaber betyder meget for os. Men hvordan undgår vi at belære hinanden i venskabet, og hvordan forbliver vi nysgerrige på et menneske, vi måske har kendt i årevis? Marianne og Katja taler om mediation i venskaber.
Published 03/03/21
Kan man også bruge mediation i sit parforhold? Hvad gør vi for at bevare nysgerrigheden og for ikke at dømme vores partner ude? Katja Holm og Marianne Spannet Jacobsen taler om mediation i parforholdet.
Published 02/15/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »