Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Katja Holm
Konflikt og mediation
Konflikt er en del af hverdagen, både privat og i arbejdslivet. Men konflikter er ikke farlige, hvis man har de rigtige redskaber. Det bedste redskab til at håndtere konflikter er mediation - en styret proces med aktiv lytten uden tolkning. En måde at blive set, hørt og forstået. Hør mediator Marianne Spandet Jakobsen fortælle om mediation - privat og på arbejdet i en samtale med skuespiller og mediator Katja Holm
Listen now
Recent Episodes
Idag er emnet konflikter i bestyrelser, og hvordan takler man disse. Finn Sten Jakobsen, mediator fortæller om nogle af de konflikter, der ofte opstår, og fortæller om, hvordan man kan have en mediativ (konfliktløsende) tilgang til arbejdet i bestyrelser.
Published 08/06/21
Nabokonflikter forekommer hyppigt. Lige fra larm fra overboen til deciderede nabokrige. Men kan nabokonflikter håndteres på forhånd mediativt, og hvordan gør man?
Published 05/06/21
Vores venskaber betyder meget for os. Men hvordan undgår vi at belære hinanden i venskabet, og hvordan forbliver vi nysgerrige på et menneske, vi måske har kendt i årevis? Marianne og Katja taler om mediation i venskaber.
Published 03/03/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »