Όλοι στα social είναι Fake | ΚΡΙΜΑ. #70 ft. @2J
Listen now
Description
Στο σημερινό #ΚΡΙΜΑ έχω την τιμή να φιλοξενώ το μεγαλύτερο κανάλι στο ελληνικό και κυπριακό youtube τον Γιώργο Ιωάννου aka @2J . Συζητάμε για τα πρώτα του χρόνια στο youtube, το Drama και τα μελλοντικά του σχέδια! Οδηγίες χρήσης του ΚΡΙΜΑ : 1. Βάλε το επεισόδιο να παίζει στο κινητό σου 2. Φόρα απαραιτήτως ακουστικά *θα καταλάβεις γιατί* 3. Ξεκίνα τις δουλειές του σπιτιού σου που έχει αραχνιάσει  ή κάνε γυμναστική βρε αγύμναστο κουράδι Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
More Episodes
Στο σημερινό #ΚΡΙΜΑ έχω την τιμή να έχω καλεσμένο τον αγαπημένο μου Σπύρο Γραμμένο.  Μιλάμε για.... Ε- δεν ξέρω τι να πρωτογράψω! Απλά δείτε το! Οδηγίες χρήσης του ΚΡΙΜΑ : 1. Βάλε το επεισόδιο να παίζει στο κινητό σου 2. Φόρα απαραιτήτως ακουστικά θα καταλάβεις γιατί 3. Ξεκίνα τις δουλειές του...
Published 01/19/23
Published 01/19/23
Στο σημερινό #ΚΡΙΜΑ η υπέροχη Γιώτα Δρέβελη (aka giogiota - gio dreveli) μας μιλάει για τα πάντα. Η σχέση της, το ντράμα, οι περίεργες πελάτισσες και η κόρη της. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Published 12/15/22