Episodes
Tøserne i huset kalder hende for Helinski, hendes bedste veninde kalder hende Helunse og hendes gymnasievenner kalder hende for Putte. Hendes svigermor tror at hun er god til at lave tarteletter, men i virkeligheden er hun måske bedst til at diske op med en nutella og en ske. Hun fik den sidste rose - men heldigvis er det her ikke sidste afsnit.
Published 11/25/22
'CHOK: Paradise’-babes nyfødte datter har fået corona' - forhåbentlig finder jeg på en bedre overskrift til dagens afsnit, end de her lorte artikler. De kalder hende for Paradise Babe, jeg kalder hende nu bare for Tina Maria
Published 11/11/22
Published 11/11/22
Du går til hende når du skal holdes opdateret på items fra Stüssy og Carhartt, eller hvis du bare craver at høre hendes hæse stemme på story. Og når ja, så er det LIGE før at vi rammer hendes 7 års jubilæum når denne podcast er ude. Hendes første Youtube video blev nemlig postet d. 6. november 2015. Pludselig gik der 7 år.
Published 11/04/22
Hun har hjulpet over 100 virksomheder med at få succes på de sociale medier. Der er blevet produceret over 1000 timers video content, og der er blevet postet over 6000 opslag på Facebook og Instagram. Måske har du stødt på hende, hvis du ville se Ed Sheerans ‘Shape of You’ musikvideo. Hun har ihvertfald været at finde på mange forskellige platforme - men hey, det er Marie du ved.
Published 10/28/22
Olivia Salo tager på en rejse i den belysende podcast Like Mig, når hun dykker ned i nogle af de mest omdiskuterede influencer-myter og afprøver på egen krop, hvad de forskellige reddit-forummer egentlig byder på. Er det historien om den grimme ælling der gik fra reality deltager til stor og flot influencer? Eller er det blot endnu et quick fix to fame? Det finder vi ud af i dag.
Published 10/21/22
'Tester virale makeup hacks set på tik tok', 'tester tik tok life hacks', og 'tester den populære tik tok skraber'. I dag tester Signe Kragh programmet Like Mig.
Published 10/14/22
Med 79 faste læsere på fantinobambino.blogspot.com fik hun lagt grundlag for en kæmpe karriere. I 2011 opgraderer hun til det famøse canon 550d fordi Nikon ikke var godt nok, og derefter går hun viralt på Youtube med en ferie-dagbog. Hun går under navne som GreyShampoo, Fantino Bambino, DJ Slemtino - men de fleste kender hende som, Maria Fantino. Hun har 112.000 følgere på Instagram, og du har formentlig hørt hendes stemme i programmet Curlingklubben.
Published 09/23/22
Han er naboens søde fyr, men er måske for kendt til det her sted. Han spiser pickles, eller jeg mener ‘pickles’ på Tik Tok, og twerker på Youtube - ooog han er heller ikke bleg for at snakke om analsex, på trods af at hans mor ikke ved hvad et b*****b er. Årets hotteste mand 2022 er i huset i dag, og det eneste jeg har at sige er MUUUMS.
Published 09/16/22
Nogle gange så sker livet - og jeg har simpelthen haft for meget om ørerne. MEN heldigvis optog jeg et ekstra afsnit på Bornholm for nogle uger siden. Jeg vidste ikke rigtig, om det skulle se dagens lys eller ej. Men i dag er der lys. Og i dag, har vi et helt specielt afsnit med 3 forskellige gæster. Med lidt stoledans og delte meninger, byder programmet på intet mindre end Emil Thorup, Nicolas uden H og Mikkel Dinesen.
Published 09/09/22
Hvorfor skal Rikke ikke være vært på Paradise? Hvad laver Rikke Gøransson? Hvor mange år er Rikke Gøransson? Hvem var vært før Rikke Gøransson? Er Rikke færdig med Paradise, og hvem ejer Paradise Hotel? I dag slipper du for at Google alle de her ting, for du lytter til Like Mig
Published 09/02/22
Marianne har reddet min røv i dag, eftersom jeg desværre fik et afbud i sidste øjeblik. Og vi ved jo alle sammen at I derude ikke kan overleve én uge uden den her podcast :)) Jeg ringede til hendes manager, eftersom at Marianne har været på programmet længe, men i dag blev dagen. Jeg så hendes story, hvorpå hun var stået op og gik direkte til pulten, stadig pisselækker i nattøj, for at gøre hendes ting. I dag skal vi blive klogere på, hvad hendes ting er.
Published 08/19/22
Der er ikke én arbejdstitel som dagens gæst ikke har haft - forfatter, kok, tik-tok’er, twitter medlem siden 2015, foredragsholder, musiker, tøjekspedient, influenzer med z og når ja radiovært. Han er altid til fredagsrock i Tivoli, hvor han bliver bedt om utallige selfies med unge mennesker, men i dag er han i studiet hos mig.
Published 08/12/22
DJ, deltids-mor og på dybt vand i dating-miljøet i hendes DM. Sidder hun fast i ungdommen, eller lever hun i fremtiden? Da jeg spurgte dagens gæst, forstod hun ikke hvorfor hun skulle være med. Men det bliver hun, jeg og du forhåbentlig klogere på i dag.
Published 08/05/22
Klub-konge, t-shirt konge, fitness-konge og kongen af at klage over Wolt. Hans bermuda-trekant består af Museo, Sats og bryllupper sydpå. Alle vil have medlemskort til Anthon Louis og du kan ansøge lige her
Published 07/29/22
Din bedstemor samler på glansbilleder, men du ser Rasmus Brohave. Når man parkerer hele landets studievejledere, og viser hvordan man gør det bedre på 10 minutter, så kigger en halv million mennesker med. Han er Danmarks Youtube yngling, svigermors drøm og dagens gæst i Like Mig.
Published 07/22/22
Jeg glæder mig til at skabe endnu et trygt rum for gæsten, historierne og den virtuel-samhørighed. Sommeren er fuld af energi og ild. En fantastisk mulighed for virkelig at få hendes drømme ud i verden. Hun vil danse sin indre gudinde frem, skabe dybe forbindelser og grounding. Hun deler ud af en masse fantastiske redskaber som du kan inddrage i din hverdag. Du har allerede alt hvad du skal bruge inde i dig selv. Det er tid til at få Anna Reinholdt frem i lyset!
Published 07/15/22
De voksnes tabere, og de unges vindere. Han siger at dit lortemanus skal ud, men de andre siger at hans liv er røvsygt, så nu instruerer og producerer han serier om præcist dét. Vi skal snakke med filminstruktøren, Jonas Risvig, i dag
Published 07/08/22
Den vilde kanin fra Næstved der engang var iklædt kun sort, er nu én stor farvebombe. Hendes lejlighed er som revet ud af et udenlandsk boligmagasin, en pinterest søgning eller når ja, måske bare hendes egen Instagram. Med et langt CV bag sig der byder på utallige designsamarbejder, en bogudgivelse og flere års levetid på internettet, har hun fået skabt sig et, måske, urørligt brand.
Published 07/01/22
Med millioner af følgere på Tik Tok, var det måske på tide at invitere hende ind i studiet. Ved siden af hendes succes på den populære platform, har hun for nyligt udgivet sangen 'will u die w me'? som I nok har hørt, jep I gættede rigtigt, på Tik Tok
Published 06/17/22
Den gule forside pryder mit Instagram feed massivt disse dage. Hendes hæklerier er blevet set på Emma Chamberlain, Maddie Ziegler, Meadow Walker og mange flere - min gæst er overraskende hemmelig på internettet. På hendes Facebook profil er der ingen arbejdspladser eller skoler at vise, og den eneste grundlæggende oplysning der står, er at hun er en kvinde. Jeg er selvfølgelig heller ikke venner med hende på facebook, men måske jeg bliver det efter i dag.
Published 06/10/22
Fra 100 likes på 5 minutter til 64 likes på 14 dage. I følge hans Instagram bio er han selvudnævnt komiker, vinder af Til Middag Hos i 2021, vinder af internettet i 2014 og endda født før internettet. Manden med vikingemanken gæster altså podcasten i dag
Published 06/03/22
Du er måske en af de 144.000 månedlige lyttere, eller én af de 4 millioner der kan omkvædet på 10 år. Han er nøgen på Youtube med ny kanal - kommer OnlyFans om lidt? Ingen ved det, alle snakker om det. Nu laver han det her.
Published 05/27/22
Klassens stjerne i DR ultra og i gymnasiet. Du går til hende, når du skal vide hvordan du laver en matcha lemonade eller når du skal have pleaset din fetisch for piger i boxershorts. Rygtet siger at hun er Danmarks Emma Chamberlain, og det skal vi finde ud af i dag, når Anna Munch gæster podcasten.098
Published 05/20/22