Podcast 111
Beste Stefan, Laurens, Altijd een leuke podcast om naar te luisteren. Ook de extra inbreng van Thomas. Wel een klein puntje van kritiek mbt opmerking van Stefan, over de Sault kant van de Mont Ventoux. We zijn niet allemaal 60 kg en ik denk dat voor sommige het een hele prestatie is om het vanaf die kant te doen. Verder ga zo door en succes in Kenia! Groet Michiel
dubbelq via Apple Podcasts · Netherlands · 06/23/21
More reviews of Live Slow Ride Fast Podcast
Prachtig inkijkje in het (sport-)leven van een wielrenner. Over fietsen, koffie, wijn maar ook over campers en bikepacking.
arnos1091 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/29/18
Top! En niets eens vanwege de weetjes over de koers en het verloop. Er zijn meer renners die tijdens de koers op socials gebruiken. Maar geen enkele weet zo’n relaxte sfeer te creëeren als Laurens en Stefan. Over het echte, pure leven. Over koffie, kapot gaan. En gedragen op een heerlijk nummer...Read full review »
JoostvanH via Apple Podcasts · Netherlands · 07/22/18
Op TV en internet weet je tegenwoordig niet meer wat echt en wat nep is. Hoe heerlijk is het dan om hier gewoon open en eerlijke verhalen te horen. Alsof je in een wielercafe zit. Je moet alleen zelf je biertje of wijntje inschenken. Ik kijk nu al uit naar de podcasts uit de Tour die ik op de...Read full review »
ErikG68 via Apple Podcasts · Netherlands · 06/16/18
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »