Loti do prezantoj emision në TV !? // Dhe a kemi bërë zgjdhejen e duhur për fakultet?
Listen now
Description
Ne kete episode do flasem se si kemi vendos per mi ndjek fakuletat,se qfar sfida kemi pas dhe disa fakte interesante per to. Po ashtu Lotin e kane thirr per te prezantuar nje program televiziv ne Klan Kosove ne emisionin Wazzup.
More Episodes
Loti tregon per organe qe ka pa ne ushtrime,udhetimin me shoke ne Prevalle,planin spektakolar per hyrjen fshehurazi ne konvikt,Lisa tregon per javen e saj dhe kur ka rrshqit dhe rrezuar deri ne fund te malit gjate skijimit.   Instagram: https://www.instagram.com/lotishaqirii/...
Published 03/06/21
Published 03/06/21
Fillimi i ri i Podcast-it me rebrand te showit. Lisa bashk me antaret e familjes dalin pozitiv me Covid-19 perveq Lotit (hehe),Loti rrin 2 jave vet ne Prishtine ku kallxon rreth eksperiences se jetuarit vet,Gjate ksaj kohe del ne nje Date (uh la la), dhe shume ngjarje te tjera!
Published 02/02/21