Episodes
Lotte kreeg The Starlings over de vloer. Tom Dice en Kato Callebaut vormen een muzikaal en een liefdeskoppel en dat werkt heel goed!
Published 08/23/21
Pasgetrouwde journalist Riadh Bahri laat Lotte binnenkijken in zijn relatie en seksleven en vertelt openhartig over zijn coming out.
Published 08/23/21
Published 08/23/21
Artiest Ian Thomas is van nature een openhartig persoon, zijn moeder zei hem ooit zelfs dat hij haar niet alles hoefde te vertellen. Bij Lotte vertelt hij dan ook honderduit over zijn relatie, seksleven en vriendschappen.
Published 08/16/21
Actrice en influencer Jamie-Lee Six heeft een relatie, maar ze houdt liever geheim wie haar partner is. Ze vindt zichzelf nogal preuts, maar bij Lotte op de sofa is ze wél heerlijk openhartig!
Published 08/09/21
Klaasje Meijer, bekend van K3, is al sinds haar studententijd samen met haar vriend Max. Hoe beleeft zij hun relatie en maken ze wel eens ruzie?
Published 08/02/21
Bockie De Repper ken je van YouTube of van De Slimste Mens ter Wereld. Hij is 36 en single. Waarom hij geen relatie heeft? Dat vertelt hij uitgebreid aan Lotte.
Published 07/19/21
Miss België 2020 Celine Van Ouytsel is vrijgezel maar ze weet heel goed wat ze wil en niét wil in relaties, vriendschappen en in bed!
Published 07/12/21
Comedian Serine Ayari is single, maar heeft daar absoluut geen probleem mee. Liefde voor haar is toch wel beangstigend. Een soort verlies van controle.
Published 07/05/21
Stephanie Planckaert & Christopher zijn mekaars allereerste partner. Weten ze alles van mekaar? En hoe houden ze het spannend in de slaapkamer?
Published 06/28/21
Acteur en zanger Aaron Blommaert vindt het héél erg als iemand hem niet leuk vindt. Hoe lang staat hij voor de spiegel? En wat heeft hij met een bloot gat?
Published 06/28/21
Deze week was Danira Boukriss Terkessidis op bezoek bij Lotte Vanwezemael voor haar podcast 'Lotte Gaat Diep'. In de podcast vertelt Danira over haar eerste keer seks!
Published 08/17/20
Fabrizio Tzinaridis is te gast bij 'Lotte Gaat Diep'. Hij vertelt alles over zijn eerste keer, zijn aantal bedpartners, hoe zijn relatie is en over de pesterijen toen hij jong was.
Published 08/10/20
In deze nieuwe aflevering van 'Lotte Gaat Diep' is Nawfel uit de serie 'Thuis' te gast. Hij heeft het over zijn beste vrienden, daten, seks als moslim en de regels tijdens de Ramadan.
Published 08/03/20
In de podcast 'Lotte Gaat Diep' zijn Vincent Banić en Bab Buelens te gast om open te praten over hun relatie. Ze hebben het over frustraties, gezonde jaloezie en over hoe ze hun eerste keer beleefden.
Published 07/27/20
Alles over seks, liefde en zijn relaties! Dat kom je in deze 'Lotte Gaat Diep' te weten over Rik Verheye.
Published 07/20/20
In deze aflevering van 'Lotte Gaat Diep' vertelt Kim Van Oncen ons alles over seks als dertiger, nieuwe mensen leren kennen en dick pics van vreemde mannen ontvangen.
Published 07/13/20
Deze week is het de beurt aan Gers Pardoel om zijn hart bloot te leggen bij MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael: "Sorry papa, ik kijk superveel porno!"
Published 07/06/20
In deze podcast komen we veel te weten over Laura Tesoro. Ze vertelt uitgebreid hoe ze haar lief heeft leren kennen, dat ze vaak een fashioncrisis heeft én dat ze een flater beging tijdens haar eerste keer.
Published 06/29/20
In Lotte Gaat Diep praat Imke Courtois heel openhartig over haar meest bizarre date: "Hij stapte uit de auto en trok zijn broek naar beneden. Ik ben zo snel mogelijk weggelopen."
Published 06/29/20
Christophe Ramont, bekend van 'Blind Getrouwd', is te gast in Lotte Gaat Diep. Hij praat over Blind Getrouwd, Nick én zijn huidige relatie. Eén verhaal was wel heel bijzonder...
Published 06/29/20
Lotte Gaat Diep, een nieuwe podcast met MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael!
Published 05/28/20